Nema na čemu
starija pre nekoliko nedelja:
где си пошла с крмељиве очи
Ona je pre bila plava? Ili mi se zbog nečeg drugog čini sad lepšija..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od pričalica starija pre nekoliko nedelja: Baš lepo dete .... ljubi je majka ...
Prvobitno napisano od kojica Ona je pre bila plava? Ili mi se zbog nečeg drugog čini sad lepšija.. jeste bila plava...sad se ofarbala u tamnu boju. lepo joj i jedno i drugo...bar tako mislim. Prvobitno napisano od Sandokan Baš lepo dete .... ljubi je majka ... hvala, komšija.
Prvobitno napisano od pričalica jeste bila plava...sad se ofarbala u tamnu boju. lepo joj i jedno i drugo...bar tako mislim. Мени је много лепша оваква.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
prico ovako vise lici na tatu
Prvobitno napisano od misticlady prico ovako vise lici na tatu neka liči na koga hoće - samo neka mi je zdrava i prava
e, evo i mlađe....isto skorija fotka:
Ciji potpis?
Prvobitno napisano od Ciciban hahahaha...vidi ti njega
Prvobitno napisano od pričalica e, evo i mlađe....isto skorija fotka: A što se tako iskvarcovala?
Prvobitno napisano od Marko A što se tako iskvarcovala? pa nije...tako se šminka...a i nije mnogo tamno ne znam šta si hteo da kažeš.
Prvobitno napisano od pričalica pa nije...tako se šminka...a i nije mnogo tamno ne znam šta si hteo da kažeš. Pa ne, bez uvrede, starija ti ima normalan ten, a mlađa kao da dosta provodi u solarijumu, ili koristi tamnu nijansu pudera..
Danas, cure se spremile za setnju
Prvobitno napisano od Tiberius Danas, cure se spremile za setnju divne su, tiberije a ćerkica je prava mala šmizla
Prvobitno napisano od andjelica Evo ga mali andjelak! Kako je medenaaaaa...preslatka je,vidi loknice uh biće prava lepotica
Prvobitno napisano od Megi Kako je medenaaaaa...preslatka je,vidi loknice uh biće prava lepotica ista tetka
[/IMG]
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma