Prvobitno napisano od andjelica [/IMG] kakav tricikl, majke ti mnogo le slatka pu! pu! pu!
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od pričalica kakav tricikl, majke ti mnogo le slatka pu! pu! pu! Pa da , to je naša Mini, ludilo
Prvobitno napisano od andjelica [/IMG] Eh.. još da može aparat da zgrabi.. Lepa vam je mini...
Večnost je čista sadašnjost.
Uploaded with ImageShack.us
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Uploaded with ImageShack.us ovo dvoje levo su moji
Prvobitno napisano od mica Uploaded with ImageShack.us Medenko
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Prvobitno napisano od mica Uploaded with ImageShack.us ovo dvoje levo su moji a nidža mora da legne, pa to ti je :raz_114:
Prvobitno napisano od pričalica a nidža mora da legne, pa to ti je :raz_114: a naravno
a seka brižno bdi nad njim
Prvobitno napisano od mica Uploaded with ImageShack.us ovo dvoje levo su moji lepi su ti micooooo... I baš liče.
Prvobitno napisano od kojica lepi su ti micooooo... I baš liče. hvala
Moja maza,danas slikano kod babe i dede
Prvobitno napisano od mihaela Moja maza,danas slikano kod babe i dede jao, kakve oke ima ljubi je teta pričalica u trepavice
Prvobitno napisano od mihaela Moja maza,danas slikano kod babe i dede medenjak mali slatki
Prvobitno napisano od Sandokan mnogo mala slička, komšo missim, dečak je sladak, ali bi bio još slađi da mogu da ga osmotrim kako valja.
Krenula sam da uhvatim fotoaparat
The best feelings are those that have no words to describe them!
Prvobitno napisano od andjelica Krenula sam da uhvatim fotoaparat mini mojaaaaa...
Prvobitno napisano od andjelica Krenula sam da uhvatim fotoaparat lepotaaaaa
obeco sam matursku 'aljinu... al' sminku kosu i ostalo necem... nema cene..
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma