Prvobitno napisano od Tiberius Atačment 4035 uživancija
где си пошла с крмељиве очи
poučen nekim ranijim ružnim iskustvima (ne sa ovog foruma), ne bi se usudio da okačim fotke svog deteta
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica što je opasan
Mlađi.. nema ni jednu čitavu sliku.. uvek napravi neku facu...
Prvobitno napisano od kojica Mlađi.. nema ni jednu čitavu sliku.. uvek napravi neku facu... kao ova moja mlađa u tom uzrastu....sve neke face, a pola sekutića poispadalo jer je bila taj uzrast, pa je izgledala kao veštičica....moram da skeniram neku fotku iz tog vremena
Prvi domaci zadatak
Prvobitno napisano od Tiberius Prvi domaci zadatak levoruka je bravo za vrednicu
Prvobitno napisano od pričalica levoruka je bravo za vrednicu Na tatka bre, znas da smo mi levoruki...posebno pametni
Prvobitno napisano od Tiberius Na tatka bre, znas da smo mi levoruki...posebno pametni znam i neka ste, vala....a ima na koga i da bude lepa - na mamu
Prvobitno napisano od pričalica znam i neka ste, vala....a ima na koga i da bude lepa - na mamu Cuti bre, zaljubila bi se pre u mene nego joj u mamu, al necu pricam dalje
Prvobitno napisano od Tiberius Cuti bre, zaljubila bi se pre u mene nego joj u mamu, al necu pricam dalje pre par meseci si savetovao ljudima da se vise ne zaljubljuju..a vidi ga sad..
Prvobitno napisano od Tiberius Prvi domaci zadatak koliko ovaj andjeo ima godina prijatelju
Ciji potpis?
Prvobitno napisano od koto pre par meseci si savetovao ljudima da se vise ne zaljubljuju..a vidi ga sad.. Esi ti iz Mosad bona Prvobitno napisano od Ciciban koliko ovaj andjeo ima godina prijatelju Sest i pet meseci
evo i moje blago
Prvobitno napisano od koto evo i moje blago Mamin ponos I on lep na mamu
on je dobar na mamu, a lep na sebe a evo i drugo blago>
[/URL] Steta sto nemoze inace bi jos sada pricala ovom zeki
[/URL] evo i mog lepotana
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma