I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ciji potpis?
lepojka plavooka![]()
где си пошла с крмељиве очи
Atačment 5038
hvala prico![]()
Ciji potpis?
Atačment 5066
živeli..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
kakav iglo![]()
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
meni atačment nevažeći...
al su porasli momci
sneško je prva liga, bravo![]()
Kojice preslatki su, a i snesko mnogo sladak, opremljen do detalja
Ja nijednog nisam napravila ove zime, a snega bar ima na pretek, dali su mi tvoji klinci sad motivaciju
A posto su moje `klinke` prerasle ovu temu, ubile bi me da stavim njihove slike, ja onda moram unukicine fotke da stavim. Slike ne idu redom, nisu dobro postavljene a ne znam kako da izmenim redosled. Uglavnom, ona je prvo snimila gde je Jucino mesto u sobi, pa joj se uvalila tu da crta, pa joj je onda zauzela i mesto za dremku, pa su se zajedno valjale po podua pre svega toga imala je kikice
![]()
kakvi su medeni
p.s. ćerke nisu prerasle temu![]()
E sad da babsi ponovo opravda svoj nick, ovo je slikano juce, prva slicica moje druge unucice Lidije![]()
kakva lepa beba, nek je ziva i zdrava![]()
lepa bebana![]()
Hvalazet kaze da lici na moju cerku, ja to jos ne vidim, procenicu za koji dan kad je vidim uzivo, a i smesno mi je na takvoj maloj zbrckanoj glavici sad traziti na koga lici
![]()