Zima je zima gde god bila, hladno je hladno, minus je minus i tamo i vamo. I dalje je ne volim.... pogotovo posle ovog lopatanja danas, mozak mi se smrz`o, vidi se iz ovog posta
Da još jednom ponovim..Ne volim zimu da osetim, ni da vidim ni na slici, a kamoli van...Ne podnosim zimu..Ternutno sam pod ''zimskom traumom''...
zimu volim, ne volim kad mi je zima
omnia praeclara rara
Da rezimiramo
Nissam nesto preterano, volela zimu
A, onda sam je, naprasno, ove godine, zavolela
usled nekih lepih dogadjaja, koji su me potrefili
Ali, onda je zima, pocela da preteruje
I nekako, kao da joj nije bilo dosta, nastavila sa tim, preterivanjem
Sad opet nism u dobrim odnosima
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
mico, nema vise zime
odlazi nam
ali,moze sunce ...
plotarius transpareticus
dokle god gazim po snegu, makar su to i ostaci, ima je, ima
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ne volim je ni ja,no trpim
šta će biti-biće
ne podnosim zimu, a evo, sad sam slusala prognozu, za sredu opet najavili kisu i sneg
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kratkog ili ne kad ugledam belo da pada s neba nacisto se oneraspolozim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pfff...pa to je najmanji razlog za neraspoloženje
где си пошла с крмељиве очи
volim samo iz tople sobe da je gledam
ali, ove godine je baš bila preterala
oavko, kao sad je mnogo lepo, nit hladno nit vrućina
volela bih da ovako, kao što je sad ostane cele godine
volim
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,