Nema ko mi nije rekao volim zimu ... al što je dosta .... dosta..
Ahaaammmm
meni ova zima baš brzo prošla....a sećam se apokliptičkih previđanja da će ovo biti najgora zima u poslednjih 1000 godina
где си пошла с крмељиве очи
Ух, па увек има тога.
Сад ће полако да почне предвиђање најврелијег лета у историји.
Треба да се продају клима уређаји, шта ти мислиш.
Сваке године нам стручњаци објашњавају зашто ће баш наредно годишње доба бити апокалиптично.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ne voleeeeeem i presrecna sam sto je prosla
Коначно пролеће
Замрзните тему да је не гледам
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ne nikako
Obozavam zimu Meni je uzivancija - 10 C..a kad vidim da pada sneggg...
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
E sad da čujem ko će najviše na leto da kuka.
Večnost je čista sadašnjost.
Do skoro je nisam volela, ali poslednjih godina da
Ovo mi je nadosadnija i najgrozomornija zima u životu ..... baš me je smorila .... generalno nisam zavistan od klimatskih prilika, ali više volem sunce
Mrzim zimu i sve u vezi nje, u zimi nema nista lepo, samo ta pusta hladnoca od koje se sva zgurim, pogrbim, uvucem glavu u ramena, pocnu misici vrata da me bole zbog toga, noge vecito ledene jer imam losu cirkulaciju, bole jajnici, bljuzgavica kad pospu so po ulicama, led i klizanje sa padovima dok ne pospu so, hod kao po jajima... ma ko je izmisli uopste, kakvo zlo od godisnjeg doba Lepo je samo gledati kroz prozor kad padne sneg pa se sve onako romanticno i bajkovito zabeli. Ali kad izadjem iz tople kuce, napolju me ne ceka bajka.
Ja kao onaj bosanac u kanadi sto je pisao dnevnik
Oduvek mi je bilo lakse da se rashladim nego da se ugrejem. Meni ovo moje zimsko ime ne lezi uopste kad malo bolje razmislim, trebalo je da budem mozda... Suncica