više volim snjegovei onaj oštri minus kad suze krenu da iskre a nos zacrveni..uvijek se nekako ponovno vratim u djetinjstvo
![]()
više volim snjegovei onaj oštri minus kad suze krenu da iskre a nos zacrveni..uvijek se nekako ponovno vratim u djetinjstvo
![]()
volEm zimuAtačment 4795
Ma volim, kako ne bih volela![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e volim...i kako škripi sneg pod nogama i ''zubato'' sunce i promrzli nos i zimsku ušuškanost...nikad me zima nije svojom naravi ponizila kao što je to leto učinilo....
где си пошла с крмељиве очи
Obozavam zimu sa snegom, to mi je omiljeno godisnje doba.![]()
Zima sa snegom me asocira na detinjstvo, na oca, na neke bezbrižne trenutke u selu, gde je sneg bio česta pojava, gde smo se umivali u snegu i posle nam nije bilo hladno.
U gradu je sneg vrlo brzo bljuzga, osim ako ne opiči neki žesto minus, pa ga zadrži i to samo u rubnim delovima, u dvorištu, ili ako se podvuče led ispod njega, onako na kurvaka, mada mi je i to sve lepše od leta.
volim kad sneg skripi pod nogama...a u kuci vatra gori, drva pucketaju....![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
a tako sam se nadala da će danas bar malo pahulja da budei - nije ih bilo.
Zimu volim samo kad zabeli pa kad je ono mirno,nema vetra,krupne pahulje lagano padaju,a inače obožavam belu boju pa mi je taj prizor divan
Al zato kad to posle krene da se topi,pa kad se belo pretvori u kafeno,pa kad krenu svi da šljapkaju stavim crne naočare da ne gledam taj horor![]()
![]()
topljenje snega ne traje dugo - par dana, ako ga je bilo mnogo...ne znam što je kriva cela zima zbog par šljapkavih dana![]()
Obožavam zimu i sneg i ova imitacija zime koja traje poslednjih nekoliko nedelja me užasno iritira.
Antiheroj
Mislim na ovu zimu, konkretno. Prošle godine je padô sneg![]()
Antiheroj
pa jes pad'o...ali kad?....možda će i ove tako....
Padao je krajem novembra, pa januar za Božić, pa je zakovao minuspa februar
Antiheroj
ma taj kraj novembra se ne računa...računa se od božića pa na dalje.
jer, bilo je u novembru nekoliko veoma hladnih dana bez snega, i ove godine...ali, toga se niko ne seća, jer ''nema padavina''.
Obozavam zimu..sa snegom, naravno..mada mi ne smeta i bez snega..
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Da vidimo, ko i dalje voli zimu?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
evo,ja je i dalje volim![]()