Bube su baš diiivne![]()
Bube su baš diiivne![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Baba mojaaaa![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mozda za tebe..
i zaboravih ne bojim se zmija..drzim ih u ruci...hvatao skorpije..
jeo skakavce....zmije i zablje batake....malo i po koji mrav....![]()
1 nikada nisam nista lomila
2 udarila su me kola sa 10 godina
3 volim prirodu i fotografiju
4 volela bi da ponovim svoju svadbu again
5 zelja mi je da odem u Japan kad cvetaju tresnje
-bojim se vode,ne umem da plivam
-ocajan sam vozac..
-bavila sam se streljastvom,uspesno
-svaki dan iznova pokusavam da ostavim cigarete
-losa sam kuvarica![]()
-mogu da pojedem 10kg lubenice k'o od šale
-ne volim jagode ni na slici da vidim
-nikada nigde nisam stigla na vreme
-spavam sa ćebetom koje sam dobila za 1. rođendan
- jedan dečko me prosio 10 dana za redom...sve po redu,kolena cveće...btw,bezuspešno![]()
pod 3... trebo da idem u libiju kod ovog gadafija kad je otvorio filmski sudio da budem otprilike mr dr phd za film editing.... imo zvanicni poziv vlade posle pustinjske ladje...to je film inace kuj ne zna.
p.s gadafi je gdin coek...sve sto citate u ovoj zutoj stampi ne verujte
pod 4... lomio zweimall nogu jednom bijo skroz otvoren prelom kost mi virila i da je milimetar bila pomerena cepnula bi arteriju i sad bi cuko moj duh a ne ja.... mis to davno bilo sa 6 godina... a na stepenicama kuce gde sad ide ona serija parovi, znaci u kuci od laneta gutovica koja je uzgred bila kuca mog dede pa mog caleta koju je on prodo lanetovom caletu... mis' ako vam je jasno, jasno...![]()
izvinte sto ja vako post po post... pod 5... jedna forumasica mi nikako ne izlazi iz glave i ne znam vise sta da radim... sve sam pokuso i nis ne vredi jedino mozda da se roknem i skocim sa brankovog mosta al kolke sam kurate srece ima me vide i spasu...![]()
- trenirala plivanje, rukomet, dzudo...dok mi nije dosadilo
- plašila sam se buba užasno, do skora
- ne volim suknje i spavaćice
- volela bih da posetim Pariz i Barcelonu
- obožavam vodu,,,more posebno
ma ne razumes bre nish...ta je jedan tezhak drkosh, kako bwe more, na more odo sam da se zaebavam sa koktelom za svoju dusu a ne da mi preseda u nekom nadyebavanju
p.s procitaj post jos jednom pa ces videti da sam reko da mi ne izlazi iz glave a ne ko sto ti umisli kokteli avioni kamioni i taslachenja...![]()