moguce biso))))))))
samo, ja sam obozavala lutke i imala ogromnu kolekciju koje danas ima samo u tragovima, sve ih je moja cerka ocerupala, a ni bratanica ne zaostaje![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Haha, Cruz, ja sam bila još gora, nisam imala lutke. Zapravo, imala sam dve. Jedna je bila neki polućoravi meda, a druga ona kao beba, koju sam išarala kevinim lakovima za nokte. Ali zato imam fudbalerske noge.![]()
Human enthropy producer
1. do trece godine zivota sam se onesvescivao ako ne bude onako kako ja hocu
2. jedem samo crnu polovinu eurokrema
3. do treceg ili cetvrtog razreda sam svirao harmoniku i pevao u horu a u srednjoj skoli svirao bas gitaru u metal-punk bendu
4. obozavam prirodu a najvise sumu i voleo bih da zivim na selo
5. mnogo mrzim kada neko mljacka dok jede
i ja jedem samo crnu polovinu eurokrema
i ne podnosim kad neko mljacak
umem da sviram harmoniku
i statirala sam u jednom poznatom domaćem filmu iz 2004![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
stvarno? bas lepo
ja sam dobila naocare u 4. razredu i silno sam patila zbog toga... cinilo mi se da svi zure u mene![]()
:raz_114:
dogovoreto![]()
A better meal than me
mi ćemo nutelu, ne raduj se previše![]()
A better meal than me
Nutela nije eurokrem!![]()
Human enthropy producer
onda ćemo fineti, on ima samo crni krem
u svakom slučaju tebi..ovaj
![]()
A better meal than me
ne podnosim sedenje po kafana kafićima niti bilo kakvo ispijanje kafa![]()
A better meal than me
grickam nokte ponekad..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
volim da se vozim praznim tramvajem...u krug, dvojkom.
где си пошла с крмељиве очи
Da smo se brat i ja dobacivali patofnama i da je moja patofna razbila staklo na vitrini..I da smo roditelje slagali, da je staklo nekako samo palo..
I kada je moj otac uzeo komad stakla, video je na staklu lepo otisak cele moje patofne...![]()
![]()
![]()
jedan osmi mart, u studensko doba, smo slavi na dunavu.
al ne pored dunava..nego..u vamcu..malom
pomalo smo..popili.
onda smo pevali..misim, kad smo se vracali
ja sam pevala..oluju
na sav glas))))
od zemuna , do studenjaka
ahahhahahahahah
joj i sad mi lepo kad se setim![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
i ja ne volim kafice, vise volim da sa devojkom ili sa drustvom odem u restoran pa lepo veceram u prijatnom ambijentu, uz prijatnu i tihu muziku. Obozavam da se vozim autobusom i sedim pored prozora. Jednom sam razbio prozor dok sam spavao, ne u autobusunego kuci...