Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol: 
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Re: E, ovo niste znali o meni ....
Nise znali...
da sma se kao mala tukla sa dobermanom.
Naime,sedela sam na ljuljasci u parku,baka me cuvala,i igrala se svojom lutkom. Kad je moja baka malo zashla dalje, blizu mene je vlasnik shetao svog dobermana..Posto nije bio na lancu, nekako je,dotrdcao do mene i,sad ne znam jel prvo poceo da njushi al zagrizao je moju lutku,i poceo lagano da vuche. I sad,prvo je bilo polako al kako sam ja sve jache pocela da vuchem lutku ka sebi,tako je pas sve jache vukao na svoju stranu,pa je sve rezao,ja pocela da se klatim u svojoj ljuljasci..Vlasnik gleda,prebledeo ujesce pas dete,moja baka vristi, a ja se derem '' ne,ne,ne ne, moje! '' Elem,nakon nekih skoro pola sata,...pas je pustio
Moja baka pocela da se dere na vlasnika, i kad se okrenula da vidi jesam dobro, uhvatila me rashupane kosice,visecih kikica kako se ljuljam i pevam lutki
nisam skontala nishta 
Ne znate... da sam ubila svog hrcka kad sma bila mala.
Kupio mi ocuh hrcka,i on sav radostan otisao da pravi kavez,a ja drzala hrcka u nekoj povecoj kutiji dok kavez ne bude bio spreman. I sad,ja sam pocela da bacam igracke u kutiju. I meni bi zabavno kako koju bacim,da hrcak jdan bezi na drugu stranu,bio se cak i upishao od straha
i sad tako,meni lepo,kako on bezi tako ga ja gadjam i opkoljavam,dok valjda nije dobio infarkt. Onda sam shvatila da se ne pomera,i suptilno sam natrpala celu kutiju igrackama,zatvorila je,odgurala je do coska sobe,iza vrata,i nikad ga nisam vise pomenula.
Reche Dalaj Lama ko je u stanju da ubije mrava u stanju je ubiti i coveka....