baš bih se okupala a ladno je![]()
baš bih se okupala a ladno je![]()
o svemu ovome što nas je zadesilo...
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
kakva smo stoka![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Društvenim mrežama počeli su da kruže brojevi računa za uplaćivanje pomoći ugroženima u Srbiji za saniranje posljedica od poplava, koji ne poklapaju sa brojevima računa koje su objavile nadležne institucije u Srbiji.
![]()
kako sam nespokojna, užas
kako nisam mogla spavati![]()
kako ovi sa pravnog nisu normalni...zakazali kolikovijum danasa deca do sinoć kasno radila kao volonteri na razvrstavanju stvari na tom istom fakultetu....stvarno je nekima ova voda ušla u uši
![]()
da li je bilo sredstava za odvodne kanale,za nasipe..![]()
Nadam se da će posljedica biti svijest da čovjek čovjeku nije vuk, nego komšija.
![]()
o tome kako ćem da postanem baba
o povratku kući, o potpunom promašaju što sam uopšte otišla... baš sam se gadno gadno zahebala iz više razloga kad već moram da pcujem![]()
kad bih ja bila pahuljica, on bi sigurno bio januar.....i ne bi nas mogli zamisliti jedno bez drugoga.

O ljudima,o dragim ljudima,o onima za koje sam mislila i da nisu dragi..danas su pružili ruku,donijeli vodu..volim,tako jako volim ovaj moj narod...stajali smo jutros i plakali..napravićemo ispočetka..i kafu iz termos boce podijelismo..
da li je istina to što se priča da je ovo sve posledica haarp sistema![]()
kako umem da mislim o glupostima, da se nerviram oko istih...iako mi stvarno to ne bi trebalo ni pod razno u životu mome![]()
kako da ubijem glavobolju![]()
kad ću da završim sa pečenjem ovog leba![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 6