jos samo malo![]()
jos samo malo![]()
plotarius transpareticus
dobro je da funkcioniše klima na poslu, precrkla bih
где си пошла с крмељиве очи
kako je vrucina
da li da kupim knjigu![]()
odbijam da se družim s novopečenim mamama![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
kako imam sreće![]()
razmišljam o... ma bolje da ne kažem, biću fiknuta![]()
razmišljam o čemu li razmišlja krmeljiva![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
a koliko ima krmeljivih? je l koliko i mezimica![]()
jedna je krmeljiva
teraš me da spamujem![]()
ja sam mislio da je to pričalica napisalaa ono baba
pa ja sam krečana![]()
razmišljam da li ću ikada više moći da lupam i pišem kao prije..da li ću se opet probuditi ili ću vjek vjekova ostati ovakva,dosadna i nezainteresovana za sve..mene čak više ništa ne može ni iznervirati..osjećam se kao starac fočo od stotinu ljeta![]()
kako preživeti današnji dan![]()
ama baš ni o čemu :![]()
koliko sam kilometara prešla![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
da li da se premestim u dnevnu sobu i da nastavim s poslom...ili da ostanem ovde....
O tome kako sam se razboleo 99-te od Sclerosis multiplex in obs. Demyelinatio cerebri regionis supratentorialis bilateralis et pontis. Paresis n. abducentis I. sin. Hemiparesis I. dex. Diplopiae. Thrombocytopenia chronica. Zavukao sam se u tamnu sobu posle šetnje po fruškoj gori i samo razmišljam o tom kako sam od tog momenta počeo da propadam i što ne mogu da funkcionišem kao normalna osoba, moram da pazim bukvalno na sve ne smem da se naprežem, ne bih smeo da pušim, ne smem da pijem gazirana pića iako ih nenormalno obožavam, ne smem da se izlažem ni suncu, a samim tim ne smem ni plažu. Kada sve sagledam moj trenutni život nema ama baš nikakvu vrednost, sve se svodi na sedenje za računarom, sedenje u kafani, poneki servis računara i to je u principu to.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
o ležaljci, treba je izbunariti iz garaže i oprati pa onda lepo prileći u hladu![]()