šta mi je još ostalo da odradim![]()
šta mi je još ostalo da odradim![]()
kako je sutra jedan divan dan i jedva čekam da svanei da potraje taj divan dan bar pet sedam deset dana
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Kako mi je hladno,a petak je,a pakovanje čeka,a džempere da l da nosim![]()
da li bi mi prijalo da odem ipak tamo de sam tela po ovom vremenu![]()
kome da verujem, aladinu ili kolačićima sudbine, neki od njih lagi![]()
kako cu da zakucam da spavam, vrlo uskoro![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
mrzi me da se pokrenem![]()
kako bih rado zalegla, al kako ću s mokrom kosom![]()
o hurts-ukako dobro zvuče
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
osećam se kao dokoni duh![]()
O dva "fenomena" koji su vezan za mene, prvi je da me se ljudi uopšte ne sećaju, iako su me upoznali.
Drugi, još interesantniji je da kada nešto ne mogu trentuno da uradim, baš tada se od mene traži da to bude urađeno, tako da steknu utisak da neću da uradim to o čemu pričamo. Međutim, kada kasnije pređem na realizaciju onoga što se tražilo od mene, tada te osobe nestanu, u vidu lastinog repa.
A bio sam baš fin, ali baš fin sa tim osobama![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
zbunila sam brata sa svojim skajp nadimkom![]()
o prijatnom jutru i uspešno rešenom problemu sa vodomerom![]()
da li će ostati lepo vreme do kraja dana![]()
od ponedeonika opet 4 dana kišurine i možda će biti ledaa posle, možemo se nadati i susnežici
![]()
"Draži su mi oni koji zavedu jednu osobu nego oni koji zavedu široke mase. Mnogo su manje opasni a vrlo često budu neophodni, najdraži, sudbonosni ... "
kako mi sve češće smeta kad neko non stop kači svoje slike na fejsajde s vremena na vreme, kad je neki povod, ok, ali biti toliki narcis i kačiti non stop svoje slike, čim otvore oči, eto povoda za slikanje
i mislim da matorci prednjače u tome u odnosu na mlade
![]()
e što mi je slatko kad moderator ne ume da obrazloži neki svoj potez pa se upetlja u sopstvene gluposti da počne da zvuči kontradiktorno i da se gubi![]()
šta jesti danas![]()