Konačno sam prebacio ruter na najbolje mesto u kući pa ćemo sad svi imati dobar signal I nećemo jedni drugima smetati![]()
Konačno sam prebacio ruter na najbolje mesto u kući pa ćemo sad svi imati dobar signal I nećemo jedni drugima smetati![]()

o društvenim novitetima koji stižu preko mas-medija![]()
где си пошла с крмељиве очи
mogu samo Rositino da prepišem![]()

Da li će Kristijanova mama i Vladin tata napokon da se pobiju ispod balkona pa da na miru uzmem knjigu i zašto se uopšte kaže da svaki lonac nađe poklopac,u svim svjetovima![]()
jedno priča, drugo radia ja ću da se pravim da ne primaćujem i da verujem kad mi kaže da to ne radi
![]()

Šta mi bi da noćaske izađem iz autobusa dok su se dva majmuna tako lepo krpila u njemu pred svima, umesto da ih ostavim da se ispucaju, pa da nastavim put. il' obojicu da ih obradim, pa da zajedno čekamo patrolu.....dileme, jbne dileme, da l' ga sada shebati il' kasnije.....![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow

O PRCKU....i ne samo trenutno...
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow

ma sve neke obične jutarnje stvari...nebitno
valjda će nešto uraditi![]()
kad bi još malo potrajala ova tišina i samoća...

kako se primako kraj letovanja
da se ne zaborave ovakvi ljudi jer je zaborav velika ljudska mana

da mi stvarno nije trebalo da ovolko dugo spavkam![]()
dodjijo sam kucici mojoj![]()

o tome kako jedan delfin smaže dnevno 15-20 kg ribe. trenurno ih u zalivu ima desetak..... dakle, mesečno smažu 6 tona ribe.
mnogo![]()
di su ljudoFi
![]()
Kako imam ispit u ponedeljak i nista spremio nisam a blesim ovjde ko kakva lunja pokusavajuci da ukapiram kako funkcionise ovaj sajt
Članovi koji su pročitali ovu temu: 6