da li bi jedna igra koju sam igrala na starom forumu ovde mogla da prodje...![]()
Sve pokušavam da smislim način da mi se prispava ranije, ali mi ne ide pa to ti je
Antiheroj
što mi đavo ne da mira![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sve se nešto mislim kako sam, kad sam bila mlađa, mnogo volela onu bajku "Zlatna jabuka i devet paunica"i to sam bila oduševljena tom pričom, sećam se da sam sve žive smarala
I sinoć uzeh neku narodnu književnost da čitam, vidim tu bajku i baš se obradujem...pročitam je i ..Pročitam je i shvatim koliko je ustvari to glupava priča
...i sad se mislim kako je dobro neke stvari ne dirati uopšte, nego ih pustiti da ostanu onakve kakvim ih zamišljamo
![]()
A better meal than me
o lauševiću.
где си пошла с крмељиве очи
Razmišljam koliko imam posla danasa i dalje ovdje sjedim
![]()
o pojmu "nevaspitanje"...
i, počesto, smešnim pogledima na isto
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ugasiše ringišpil, a taman sam tela da se provožem![]()
A better meal than me
kako mrzim da se pakujem![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
koliko posla imam danas i da li uopšte treba da se nerviram zbog toga.
da li u koka-koli ima svinjske krvi![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
ovaj svet izloodeo![]()
A better meal than me
kako odavno nisam bila ovako tužna kao večeras![]()
ma, ni o čemu ...
A jednom Aprilu pre mnogo godina![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow