Pokusavam da ispraznim mozak, da ne razmisljam ni o cemu. Danas je bio, neocekivano lep i uspesan dan i nadam se, da ce se tako i nastaviti
Pokusavam da ispraznim mozak, da ne razmisljam ni o cemu. Danas je bio, neocekivano lep i uspesan dan i nadam se, da ce se tako i nastaviti
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
sve mi lepo izplanirano, nemoram ni da razmisljam ni o cemu, samo se bojim da ne zakrzljaju ove mozdane vijugesutra radni dan
![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
ovome je možda pre mesto u blogu nego ovde. Razmisljam o periodu od pre 7 godina kad sam bio u vezi sa devojkom za koju i danas mislim da je bila ona prava tj. ako za mene uopšte postoji prava. Veza u početku bila med i mleko dok ona nije shvatila da ja ne mogu da mirujem na jednom mestu i da sam apsolutni ovisnik od skitanja. To bi možda i prošlo da nisam za vidovdan bio sa ortakom i još nekim društvom u kafani. Tu se potrefio i jedan vojnik koji je bio u Vrdniku na služenju vojnog roka. Ne znam ni sam kako smo došli do toga da je taj vojnik počeo da nam se žali kako nema prevoz do rume da uhvati autobus prema nišu. Uglavnom ortak i ja već pripiti kažemo mu u glas "šta tu pizdiš ko da je niš preko sveta mi ćemo da odbacimo. Tako je i bilo, jedino što sam ja zaboravio da sam se dogovorio sa devojkom da idemo uveče na živu muziku. I tako spakujemo mi njega u kola i krenemo. Negde na pola puta prema nišu zvoni meni mobilni kad ono zove ona da vidi kad ću doći po nju da idemo na muziku, a ja nisam znao šta da joj kažem pa sam odgovorio malo arogantno iako nije u tom momentu znala da sam na autoputu "zar treba sad da se vraćam sa pola puta da bih tebe vodio na muziku". Naravno spustila mi je slušalicu i veza je bila gotova, a ja se i dan danas kajem zbog tog.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
da li da izlazim napolje ili ne![]()
где си пошла с крмељиве очи
da l' su stvarno svi muškarci isti![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Koje li me iznnadjenje ceka danas![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
treba danas da idem u jednu posetu, a ne izlazi mi se iz kuce uopste![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kako sam tek sad primetila da na mom telefonu, kase napuni, piše: "vaš punjač je svršio sa punjenjem":raz_114:
![]()
A better meal than me
kako ću sad da odem i optvorim onaj Bermet ,
popijem i komiram se ....da znam bar od čega je![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kaće san na oči![]()
A better meal than me
što me boli glava
odakle da počnem? dal od sredine jer ne vredi ni od kraja ni od početka ne znam šta je šta
omnia praeclara rara
putovati ili ne putovati![]()
A better meal than me
kako brzo prođoše ovi dani hibernacije![]()
kad ce sneg?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sasam se setila da nisam kupila zimske cipele![]()