evo odabrala sam ja njoj mjesto....odnesoh je u garazu
ima tamo sve spremno i cisto i toplo joj je i ima i pjesak i hranu i vodu pa nek se snalazi
a brojcano stanje cu javim a vi se prebrojte pa da vidim kome cu da saljem![]()
evo odabrala sam ja njoj mjesto....odnesoh je u garazu
ima tamo sve spremno i cisto i toplo joj je i ima i pjesak i hranu i vodu pa nek se snalazi
a brojcano stanje cu javim a vi se prebrojte pa da vidim kome cu da saljem![]()
meni neces sigurno
mogu samo da cestitam![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
e tako
a ja sad razmisljam kako moram da pocnem neke stvari da pakuje i koliko me mrzi![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kako bih igrala negde....![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
o vovom ****no promenljivom vremenu
šta li nosi dan, a šta noć![]()
где си пошла с крмељиве очи
jesam li stvarno sasvim stvarno izloodela![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ni o čem' ne mislim...ali baš...
bolje da ne kazem...![]()
opet ja nešto razmišljam o organizaciji svog vremena![]()
oće ova glava ceo dan da me boli![]()
A better meal than me
o odlasku u prodavnicu, o tome kako mi je muka od kuce, kuvanja, svega toga... i kako bas nista necu da radim i da podlezem praznicnoj atmosferi, dajem sebi voljno ovog puta![]()
Mislim da chat neće da primi moje poruke..Ubih se pišući i ništa tamo da se pojavi...![]()
Diverzija....![]()
Ja se ubih citajuci chat i nista da procitam![]()
kako sam se zaebala:raz_114:
A better meal than me
o kolačima koje oću da spremam![]()
da l će ova moja mlađa stvarno da batali duvan![]()