...što me boli glava
nije odavno
...što me boli glava
nije odavno
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kako ću danas ceo dan bogovetni na poslu![]()
где си пошла с крмељиве очи
kako da ukomponujem gips, keramiku i vodu...
dragi se opet izvukao na zaboravnost, i opet ja moram vako rano da se oblacim i guram kantu na ulicu![]()
Šta mi bi da jutros u majici krenem na posao![]()
Što su sad turili fudbal umesto Prijatelja![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Dal da odem da vidim el ima neke rabote na mom PDF-u il da lalam ............
da li malko da okasnim na posao....jer kad dođem - dobro sam došla![]()
Jutro ubilo se za spavanje, a meni se moze bas to. Ali moj ludi pas svako jutro u 7:37 mora da pocne da setka nervozno po sobi, skace na mene i trazi da ide napolje. Kazem joj jutros, ti bre juco kao da imas ugradjen cip koji te budi uvek u isto vreme, a onda se setim da jeste cipovana...horor
razmisljam o tome kako pravim iste greske i uvek na svoju stetu... i svaki put kad se desi tako nesto, ja sebi kazem - ma, nema veze... nije ni bitno... i razmisljam da li cu ikad nauciti da sebi budem najbitniji i da sebi budem na prvom mestu.... i da ne trazim opravdanja za druge ljude... i da li cu ikada poceti da se ponasam u skladu sa tim... ali se ponekad nekako bas razocaram u te moje poteze, koje cinim iz nekih glupih strahova sa kojima sam vec morao da naucim da zivim... i, razmisljam o tome da, dok ovo pisem, sve sto mi pada na pamet je - ma, nema veze... nije ni bitno...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
šta treba danas da nabavim na pijaci, šta sve treba da radim danas....![]()
kako ću ovako ušinuta do prodavnice![]()
o tome kako ima opet ima sigurno da odvalim od spavanja kao danas..![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
pa sta sam ti sad rek'o, zemo?![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
kako mi je vikend brzo prošao![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kako predstoji jos jedan depresivan, kisovit, blatnjav dan... ovaj danasnji mi je ulepsala unuka, kad me pomazila, zagrlila, poljubila i rekla bas je lepa ova baba, kad takav mali misic to izgovori, to ima lekovito dejstvo na mene![]()
o ponedeljku...i kako mi je još uvek potpuno svejedno da li je ponedeljak ili je neki drugi radni dan.