trenutno o sitnicama koje treba da kupim
trenutno o sitnicama koje treba da kupim
где си пошла с крмељиве очи
ne znam odakle da krenem boze me sacuvaj![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
čime će se tata odvezati![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kako mi se spava, a ne mogu da zaspim
O predstojećoj godini![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
O tome, kako mi se uopšte ne spava i kako sam ko' nova...![]()
opste ne razmisljam![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
o tome kako ne smijem vise nikad nista pozelitibezveze eto samo moram negdje to kazem
![]()
kako vreme praznikabrzo prolazi ...već je ponedeljak
preksutra već sve počinje iznova
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
da li će doći danas drugarica koja je stigla iz tivta...ali reče da je bolesna...pa...
O prijatelju u Sofiji i mogućem skorom viđenju.....
Homo homini lupus est.
... o tome kako imam utisak da treba nešto danas da odradim a da sam zaboravio šta...
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
velika je razlika između "odradim" i "uradim"...
kako je nekad potpuno kontraproduktivno biti - iskren. svi te posle zaebavaju...osim časnih izuzetaka.
Kako da se rešim glavobolje![]()
Homo homini lupus est.
dokle će mačak da spava![]()
pametan pise, budala pamti...toliko mi je raznih tema padalo na pamet uoci praznika, ali sve kao aj` necu sad, kome je do ozbiljnog pisanja, pa onda ne mogu da se izborim za komp da bi na kraju zaboravila sta sam `tela:koni:
Zašto me neko ignoriše![]()
Homo homini lupus est.