kako majke toliko budu zaslepljene ljubavlju prema deci da nisu u stanju da primete kako ih jedno od njih koristi i kako ga savršeno boli uvo za svei onda kad drugo pokuša da rođenoj majci otvori oči ispadne rogato
![]()
kako majke toliko budu zaslepljene ljubavlju prema deci da nisu u stanju da primete kako ih jedno od njih koristi i kako ga savršeno boli uvo za svei onda kad drugo pokuša da rođenoj majci otvori oči ispadne rogato
![]()

pokušavam da izbacim sve i ne mislim pred spavanje ni o čemu
kako je volja jako bitan faktor![]()
od sto misli koje mi se vrte trenutno po glavi, biram da ne mislim ni o čemu dok ne popijem kafu i ne zaletim se![]()

O cerebralnoj paralizi![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Kako da savladam nedoumicu.
Sve sto kazem potpisujem
volim kad neki "stručnjaci" koje dovedu u emisije za sve što se dešava kažu da je to uobičajena pojava za ovo doba godine![]()
sunčan dan, vetar prestao da duva... milina, bilo bi lepo proskitati![]()
Nije za javno obaveštavanje![]()
Sve sto kazem potpisujem
kako toliko padne temperatura u roku od pola sata![]()

što li ovi iz toplana ovoliko greju, kao da je napolju zima![]()
где си пошла с крмељиве очи
ima li nade da ozdravim konačno![]()
Dobio sam jedan mejl. I pročitao mnogo izmedju redova.
Sve sto kazem potpisujem

...kako je vreme za penziju....
kako ga naterati da sredi kantu...

o jednoj poznanici sa fb...juče su imali slavu sv luke, a okačila gomilu slika ćerkice maskiranu za noć veštica...a sa slave ni jedna jedina fotka
![]()
mislim o tome kako nam je velika kanta za smeće sva u raspadnom stanju, za novu pare nemam, svi po selu su svoje pokrpili kako znaju i umeju, jedino moj muž već mesecima govori da ga podsetim sledeći vikend... i konačno i taj vikend dođe, oborio je kantu, počeo nešto da radi i priprema, napravio od toga čitavu nauku.. i legao da spava... ne mogu da verujem da će na tome ostatizašto nije u stanju da jednostavno bez mnogo mudrovanja samo nešto URADI...
Članovi koji su pročitali ovu temu: 6