da li da idem ili da ostanem![]()
da li da idem ili da ostanem![]()
o mami. bolesna je.
где си пошла с крмељиве очи
da li bas svako subotnje prepodne ja moram nesto da radim?![]()
Ni o čem' posebno....Opuštena sam....skroz...![]()
ko mi izjeo dandarine![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e ovo moram da vam ispricambolje ovde nego da zatrpavam chat... moje prvo neprijatno iskustvo na netu... sami moji net poceci... otkrila ja yahoo mesenger i pocela da kuckam tu sa jednom drugaricom... i odjednom se meni pojavi prozorcic sa nekim muskim nikom i stupimo mi u caskanje
bilo mi zanimljivo, blesav neki lik, pricao viceve i zasmejavao me... i kaze ej, hoces da ti posaljem moju sliku.. ja reko pa ajde, a kako
kaze, pa ovde preko mesengera. vidim ja salje on nesto, stiglo, ja kliknem da otvorim sliku kad ono ONO u prirodnoj velicini, ma i vece, preko celog ekrana..
ja u soku, nisam to ocekivala
a komp bio odmah naspram vrata od spavace sobe.. cujem muza kako ustaje iz kreveta, monitor okrenut ka vratima... frka panika, ne znam kako da sklonim ovo sa ekrana, nisam tada bila vicna kompjuterima i netu uopste... i na kraju kad sam cula da se hvata za kvaku, pane mi na pamet da iskljucim monitor...
i tako, on izasao, a ja kao ustajem od kompa, sa facomi sve obigravam oko kompa, reko`, sta ako on sedne, upali monitor i zabljesne ga.... ono po sred face... ali nije... posle sam se prikrala i sve pogasila...
kakvo iskustvo...
jao užas :raz_114:
kako je teško izdržati mamine down faze![]()
o patketini....![]()
o lepoti i zdravlju![]()
O tome kako moram ujutru još ranije da ustanem.....![]()
što sam tako metiljava![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
kako je prekrasno jutrooo![]()
o zgembi adisliću![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
O tome kako sam dobila na mini bingu 1.000,00din.![]()
razmisljam kako je ovo jedna prelepa jesen, takve ih pamtim iz mladosti... poslednjih godina sto ono zovemo jesen je neko jako ruzno godisnje doba, a ove godine je divna kao nekad![]()
eto tako vam velim![]()
kako je utorak glup dan u nedelji...nit je tamo nit je vamo![]()