o glupostima![]()
Ciji potpis?

svi mi putujemo kroz nečiji život kao svaki putnik..s tim da negdje ostanemo kraće,negdje se duže zadržimo..kroz neku stanicu samo pustimo da voz ide dalje![]()
odgledao sam u jednom dahu, tri sezone serije CRNO BJELI SVIJET
ponovo sam se vratio u najlepši period svog života i nisam sposoban da razmišljam o bilo čemu drugom
Kao da čitam neku jako uzbudljivu knjigu.
Legal Alien
O gospođi fon Miterer i onoj Tolstojevoj heroini i pitam se ko je u pravu od ta dva velikana ili su obojca
samo realni a to je isto što i poistovećeni sa masom. To im ne mogu oprostiti.

Eh..
nakon toliko godina zaboravi se sve...Šta smo to onda radili sve te godine, lagali se ,glumatali,kmečali i cmakali ..iskazivali navodnu brižnost i zanimanje pitanjem : kako si..
kakvi smo to ljudi bili ili jesmo da u ovim tako teškim vremenima niko ni da pita da li si živ/a, nešto te nema..
a kamoli treba li ti šta....popijmo bar virtuelnu kafu..
Hvala onima koji su ostali prijatelji..prepoznaće se
Dobro ti nama došla. Na tvom spisku sam ja možda negde 10. pa kako i ređe dolazim a niko se nije izjašnjavao gde si to sam izbegavao da istrčavam pred rudu. Ti si mi omiljena urmašica ako ti to nešto govori. Eto ja toliko.Učimo se dok smo živi i prijateljstvu.
Ovaj forum je nekako mnogo tužan, zašto su ga napustili?
Mišovi prvi napuštaju brod koji juri
Plovi i dalje
Razmisljam o tome koliko sam se uzelela moje kuće i mojih dnevnih rituala, a toliko sam jedva cekala da dodjem u BL, i lepo mi je a opet jedva cekam da se vratim![]()

Kraj septembra...
gdje je otišla godina
Proljeća ni ljeta,ni jeseni..ukrali su nam![]()
O sve izvesnijem ponovnom odlasku u najsladji grad na svetu i lepoti predela kroz koje prolazim![]()
Dal popiti još jednu kaficu ili ne... Već sam ih tri danas popio...

vala ni o čemu
![]()
Ima jedna ne znam cija u stilu: kad umres ti ne znas da si umro i nije ti tesko , tesko je drugima , isto je i kad si glup. Ja mislim da je najgore kad si sujetan tu nema pomoci ni tebi ni ostalima oko tebe![]()
Ciji potpis?
Članovi koji su pročitali ovu temu: 6