o tome kako me mrzi da sad krenem![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
misim se nešto koji mi je![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
O jednoj osobi![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
o riletovom songuza novu godinu. uvek se obradujem kad ga čujem.
где си пошла с крмељиве очи
kako da zapalim na papua nova gvineja
When you have to shoot,shoot,don't talk...
o decembru i zimi:pia:
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
sta da veceram![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
O tome kako mi je današnji dan bio skroz dobar i kako smo se proveli sjajno moj sin, bivša žena i ja.
Zavidim svom detetu, jer još uvek veruje u Deda Mraza i zato što misli da mu je isti taj doneo poklon, jer je bio dobar, i kako je bio srećan dok ga je raspakivao, ali me i neka tuga uhvatila što nismo više u istom gradu, što ne mogu kada mi apdne na pamet da ga zagrlim i poljubim, i tako, pun utisaka.
o predstojećem danu, biće naporan, moram da se naoružam stpljenjem i dobrim raspoloženjem.
da li da ne uplatim racun, pa da mi iskljuce net na jedan da, mozda nesto i uradim po kuci...![]()
... o tome kako mi idu kolaci od ruke, a i od apetitanapravila sam domaci wellness keks, toliko je dobar, da ne mogu da prestanem da grickam...
![]()
kako sutra da organizujem dan, dosta obaveza, a da ne bude praznog hoda![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
kako jedva čekam četvrtak uveče, jer...neće ide od petka na posao![]()
šta ću obući sutra naveče na feštu sa kolektivomi naravno,kako danas raditi a biti ovdje
![]()
da li da kuvam ili da nesto porucim![]()