Ako znaš kako se montira avatar, može kraći siže![]()
Bilo je negde, iskoristio sam. I već zaboravio. Kratak siže, kratka pamet. I to bi bilo dovoljno kratkog![]()
Moze li se podmititi kako pa da dodjem do info i ja?![]()
Nema potrebe za mitologijom. Ideš gore desno na "postavke" a zatim skreneš levo i zaustaviš se kod "uredi avatar".
Hvala.
Kaze drugarica da se Avala i sve pod njom beli, a kod mene samo pusta kisa, kao da nismo u istom gradu...![]()
Ni o čemu ne razmišljam..
Da li to sada znači da sam ja promašila temu...![]()
Pranje sudova je baš "piece of art"![]()
o avionima...![]()
nisam kao ona...i briga me za to...dobro je ...kad te dugo ne vidim![]()
mrzi me da idem sutra do Zemuna po farbu za kosu, a moram...![]()
Sace ovi ispod poceti da kotrljaju flase![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
kako je nekad, u ovo doba dana, bilo mnogo upaljenih svetala u stanovima okolnih zgrada....sad samo njih par....šta se dešava sa svetom![]()
где си пошла с крмељиве очи
sto mi se sad ne putuje![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Gde ces sada po ovoj bljuzgi?
Da li je dovoljna samo memorija ili komplet konfiguracija...odose mamini zubi na dobos.
ja vec stigla
da li da popijem jos jednu kafu ili da se bacim na kolace?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
o tome kako mi je ceo dan nesto zbrkan![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
dal da ih sve pobanujem![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko