како ипак имам среће у животу![]()
како ипак имам среће у животу![]()
где си пошла с крмељиве очи
e jesam bila vredna danas, bravo mi ga bravo![]()
kace ovaj fudbal da prestane
![]()
koliko puta sam ja gledala zikinu dinastiju![]()
prošla me je volja za uređenjem dvorišta, ovaj sneg mi je sve planove pokvario![]()
о реченици да не треба усрећити своју децу него их научити да буду срећни.
o tome kako jedan poziv menja svekoliko može da unesreći toliko može i da usreći
![]()
о редоследу обавеза за данас.
gde da kupim kobaje
When you have to shoot,shoot,don't talk...
moram na pijacu
![]()
mogu ja da pričam šta hoću, ipak ću se danas uhvatiti lopate i napraviti neku stazu u snegu, makar zbog sebe, a ona će poslužiti i ovim zlotvorma![]()
да л да им узмем оно за топле сендвиче или не![]()
od danas o sebi sve u superlativudosta sam bila skromna dok se drugi hvale na sva usta
![]()
да ли ће новак победити дел потра вечерас![]()
razmišljam o tome kako sam večeras mogla nekoga da odrobijam samo da sam imala čime da ga dokusurim![]()
Prisustvovala sam groznoj sceniProlazim stazom sa mojom jucom, na stazi jedna divna maca iz komšiluka, kad smo naišle baš blizu maca se skloni na travnjak i mi prođemo, a ulicom su išla dva mladića, nisam im lice videla jer je bio mrak a oni imali kapuljače. Čujem kako dozivaju mačku, i okrenem se jer mi je bilo čudno da takvi likovi dozivaju mačku. Jedan joj viče mac mac, a drugi kaže ma pusti je... Ali ne, ovaj se sagnuo ja se baš okrenula i zaustavila da vidim šta radi, maca mu naivno priđe a ovaj zamahne nogom kao da šutira loptu i tako je šutne da mačka zvuk nije ispustila samo je negde daleko odletela
ja nisam mogla da verujem, kad sam posle par sekundi došla sebi, počela sam da idem ka njima i da urlam, psujem, galamim, misleći da će neko od komšija izaći od tolike dreke, oni su se smejali i išli ka centru a ja za njima, julija me cima, šizi, ne znam da li da je pustim i trčim za ovima ili da odustanem... razum mi je govorio da stanem, ako mogu pred svedokom tako mačku da šutnu, šta bi ga koštalo da jednu ženu isto tako mlatne... došla sam do kuće ridajući bez vazduha, boske popizedeo, obuko se krenuo za njima, ali naravno nije mogao da ih nađe, barabe su već ko zna gde bile tada... a i da ih je našao, onako pod adrenalinom ( jer je jaaaako osetljiv na takve propalitete) ko zna šta bi im uradio... ili ne daj bože oni njemu... Mačkicu sam išla da tražim, nigde ni traga ni glasa od nje
Bože kakvi monstrumi žive oko nas
![]()
joooj,kuma..
о пубертету малајских комараца![]()
kad bi mi neko doneo burekci....![]()
neki su ustali na levu nogu pa to šire dalje![]()