Da, da nam placaju da se mimoilazimo, ne bi uspeli ovako dobro kao sad![]()
Razmisljam o presvucenom plakaru, koliko je divno osvezio prostorkud ranije to nisam uradila
![]()
Moja kuca pređe kilometar dnevno, bude ispred pet šopa dok ne zatvore u 19, pa dođe kući, kao da ima radno vreme.
kao đak pešak.
Legal Alien
Kako neki ljudi nemaju merku za nista ....i da, bas sam se umorila danas, a prehlada ne jenjava ....
Ciji potpis?
Razmishljam o bakinoj aplikaciji . Nije meni tu nista jasno![]()
Ciji potpis?
to je jedna agencija za ispitivanje trzista putem online anketa koje ispitanicima budu placene. Iz svih oblasti...sad je dosla kafa na red, napravili aplikaciju kao dnevnik i obelezavam ponudjene odgovore i odgovaram na pitanja kratko. Aplikacija se oglasi nekoliko puta na dan ds pita jel sam pila kafu, kada, s kim, jel domaca, za poneti, u kaficu itd...
i tako 7 dana
Mnogo volim moje napade kreativnosti, kad sa malo ulaganja napravim od starog novo, pa onda sednem, zapalim cigaretu, pijem kaficu i uzivam u rezultatima rada![]()
Druga kafa ili caj ? Da se umijem il da se ubijem ? Necu stici. Opet ce biti dupetom preko glave .....razmishljam i ja ponekad![]()
Ciji potpis?
Zasto kad najvise imam posla najcesce dolazim ovde? Sa svakom kafom, cigatetom. Valjda bezim..
Ciji potpis?
Nista nije slucajno
Ciji potpis?
Preko glave mi je da ugadjam svima. Vreme je da nadjem nekog da ugodi meni. Vreme je
Ciji potpis?
Kako će cene otići u p.m.posle ovog sranja...![]()
zasto sam stavila nes da kuvam ko tursku kafu ?![]()
Ciji potpis?
Atačment 8866
mada mi ovo nije baš jasno
Danima me bole glavuđa![]()
Kako bi bilo lepo da se neprobudim uopšte....