![]()
ima li ko šta protiv![]()
![]()
ima li ko šta protiv![]()
Elem
odužila se ova godina
bilo je puno uzbuđenja ovakvih i onakvih.
Podario si mi par lepih i zabavnih trenuaka, veselili smo se i plakali, ali to ide jedno uz drugo.
Nije da ne poštujem tvoje godine i tvoje sposobnosti, ali stekao sam utisak da nisi pročitao moje pismo.
Ili me ispravi ako je moja prva žena editovala moje pismo i umesto da mi ispuniš želju i da udaš Načelnicu ti si udao Svastiku (50).
Molim te poslednji put, pokazao si svoje moći da sklopiš brak i sastaviš nesretne, "usrećiš ih" odvedeš ih daleko, daleko, pa ti pišem da učiniš još jedno "malo" čudo i udaš i pošalješ ovu našu načelnicu u neke druge i sretnije ruke, daleko, daleko, daleko.
Legal Alien
Vidi 'vako stari i zbrkani Deda Mraze, znači uzmi olovku i pišinemo' sve da opet pobrkaš
1.Načelnicu ne udajnikom to nije pošlo za rukom pa neće ni tebi
a možda bi opet pogriješio pa udao možda mene
srećno udatu ili razveo svastiku(50)
samo ti Načelnicu fino transportuj u Sibir.
To ti vala lakše.Tako usljed klimatskih promjena, Sibir se nikad neće otopitiled ledu
2.Manijaka u narednoj godini oženi 12 puta ne bi li mu konačno prisjelo pa ko čovjek da živi
3.Baku pokloni novi ljuti stroj kojim bi put do mene prešao za cca 3 sata, znači ne se zezaj, već novi aFto sa pogonom na sve 4 točka
4.Fajf i meni koje smo najskromija bića, samo pošalji vaučer koji čekamo već dvije godine, za daleku pješčanu obalu all inclusive 10 dana![]()
Imam dodatak mom pismu deda mrazu, daj Boga ti putarima koju tonu soli, ne mogu stici do grada da kupujem poklone![]()