ima li ko šta protiv
ima li ko šta protiv
Elem
odužila se ova godina
bilo je puno uzbuđenja ovakvih i onakvih.
Podario si mi par lepih i zabavnih trenuaka, veselili smo se i plakali, ali to ide jedno uz drugo.
Nije da ne poštujem tvoje godine i tvoje sposobnosti, ali stekao sam utisak da nisi pročitao moje pismo.
Ili me ispravi ako je moja prva žena editovala moje pismo i umesto da mi ispuniš želju i da udaš Načelnicu ti si udao Svastiku (50).
Molim te poslednji put, pokazao si svoje moći da sklopiš brak i sastaviš nesretne, "usrećiš ih" odvedeš ih daleko, daleko, pa ti pišem da učiniš još jedno "malo" čudo i udaš i pošalješ ovu našu načelnicu u neke druge i sretnije ruke, daleko, daleko, daleko.
Legal Alien
Vidi 'vako stari i zbrkani Deda Mraze, znači uzmi olovku i piši nemo' sve da opet pobrkaš
1.Načelnicu ne udaj nikom to nije pošlo za rukom pa neće ni tebi a možda bi opet pogriješio pa udao možda mene srećno udatu ili razveo svastiku(50)
samo ti Načelnicu fino transportuj u Sibir.
To ti vala lakše.Tako usljed klimatskih promjena, Sibir se nikad neće otopiti led ledu
2.Manijaka u narednoj godini oženi 12 puta ne bi li mu konačno prisjelo pa ko čovjek da živi
3.Baku pokloni novi ljuti stroj kojim bi put do mene prešao za cca 3 sata, znači ne se zezaj, već novi aFto sa pogonom na sve 4 točka
4.Fajf i meni koje smo najskromija bića, samo pošalji vaučer koji čekamo već dvije godine, za daleku pješčanu obalu all inclusive 10 dana
Imam dodatak mom pismu deda mrazu, daj Boga ti putarima koju tonu soli, ne mogu stici do grada da kupujem poklone