ne znam...mislim da nije lepo stalno živeti u zajednici s roditljima, pa makar se nikad ne ženio (ili udavala)....
ne znam...mislim da nije lepo stalno živeti u zajednici s roditljima, pa makar se nikad ne ženio (ili udavala)....
где си пошла с крмељиве очи
Е ондак дефинитивно остајеш у заједници с њима.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mama je mama
Ciji potpis?
Своју маму много више волим откако сам се одселила.
Од тада се чак ниједном нисмо посвађале.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Мама треба да зна кад да се склони.
Ако то не помаже, ондак да гурне дете од себе.
ako ona zna kad treba da se skloni nema potrebe od onog drugog ....
Ciji potpis?
Сад морамо мало да скренемо са теме...
Мајка васпитава од првог дана.
Начин на који то ради је пресудан.
Понекад и несвесно манипулише својом децом.
Тешко је отргнути се од тога.
Људи једноставно мисле да тако треба, да ту нема ничег лошег.
А страх мајке од напуштања од стране своје деце је ту пресудан.
Неке мајке ће учинити све, па чак и уништити живот својој деци зарад тога.
neke hoće, a neke neće. neka deca će pristati na manipulaciju (na kraju svesno, jer odrastao čovek ipak zna kada je izložen manipulaciji), a neka neće.
ovi prvi, koji ostaju kod roditelja, imaju ''večitog krivca'' za svoj grozni privatni život....ovo sve kažem u kontekstu manipulacije.
ima dobrih zajednica, ali toliko malo da se mogu svećom tražiti.
где си пошла с крмељиве очи
šta god bilo, nije više zabavno...
To sa zabavljanjem od n godina, tako mi deluje neuroticno i... Ma to meni nije normalno.
Sve mozemo da se dogovorimo...
ispljuvaste te veze!
jbt... ne razumem...
dal' su te duge veze tolko gore od kratkih... msm... ni vecjina kratkih veza ne uspeva....
e sad, sa mamama nazalost zivi vecjina nacije .... jedna je majka... svekrva...