Možda nam nedostaju muški monolozi
Možda nam nedostaju muški monolozi
TO JE SVE LAZ
eto,cisto da se ubacim u diskusiju da potpaljujem malo
Dobra ti potpala
a vatra treba da gori..traže se hepo kocke,poželjan donosilac muškog pola
Mene ovo malo podseca na Vaginini monolozi.
EVO GA JEDAN,DRZTE GA, ZAVEZITE GA ZA DRVO I ISPITUJTE
Pa sad, ima i toga danas i to dosta.
Ја сам типично женско.
Обожавам друштвене науке, нарочито социологију.
Лоше возим, лоше се паркирам, на секс скоро уопште не мислим.
Само бих причала. Нарочито волим да упадам у реч.
Пуштам филмове у глави, замишљам свашта.
Мушкарце помало презирем и налазим им мане.
Шминкам се сатима, и листам све каталоге.
Савете проналазим у америчким студијама жена, и то ми је много помогло да разумем себе.
Схватам да је јако важно истаћи се у свим сегментима живота и доказати мушкарцима да смо боље.
Тачно 15 минута дневно посвећујем својим лактовима, једем три купине, пет бадема и мању шаку ораха сваки дан.
Пијем 7 литара воде дневно у борби против целулита.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
u mnogim stvarima se slazem,ali je sve individualno..imam kolegu na poslu koji ne zatvara..ponekad mi se cini da mi pri povratku kuci njegov glas bruji u usima,a imam i jednog koji vise pazi sta jede od svih nas na gomili..sve je relativno.
jeste,relativno je i ništa se ne može generalizovati..naravno,ima žena koje ne pričaju,kao i muškaraca koji ne zatvaraju usta
Tema je nekako usmjerena na komunikaciju muškarca i žene koji iako govore približno isti broj riječi pa i ako izgovore iste rečenice,opet ne misle isto..
pa šaka oraha svaki dan... puta 365 dana.. malo li je..
Večnost je čista sadašnjost.
Мања шака ораја.
С медом
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.