Evo mog malog vrta , malopre sam si kupila ovaj zadnji sobni tulipan ....presladak je vec ga obozavam
[img height=600 width=450]http://img199.imageshack.us/img199/5361/picture012eoo.jpg[/img]
Evo mog malog vrta , malopre sam si kupila ovaj zadnji sobni tulipan ....presladak je vec ga obozavam
[img height=600 width=450]http://img199.imageshack.us/img199/5361/picture012eoo.jpg[/img]
Ciji potpis?
jooooj što ja volem gardeniju
šteta što se teško gaji i retko cveta, ali prelep cvet...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
na ovoj terasi bi mogao da mrem bez da se osvrnem ko je u sobi...
o hvala a taman sam mislila da je zalepim svetu oko nas ........mislim ...jos mislim da je zalepim
Ciji potpis?
ovde samo fali mala bastenska garniura makijato i laptop.... i sneni pogled umasice negde u daljinu
ispred je loznica ....a i urmashica je kratkovida
Ciji potpis?
pa zato i sfumato izgleda ocaravajuce na daljinu.. znam.. i ja sam isto.
ee marlone ja sve to zbog sfumata ponekad namerno ocoravim nego dajte vase vrtove i terase ili da zalepim temu ....( sad umem )
Ciji potpis?
ne volim bas previse cvece, samo zelenis a pre svega drvece, i listopadno i cetinare, skupljam semeni materijal gde stignem (cesto i po parkovima ukoliko je zanimljivo drvce :razzz i sadim u saksije na terasi a kad poraste slepam na na plac.
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
obožavam cveće...i to već svi znaju.....muškatle naročito....negujem ga sa
puno ljubavi..i kažu da ono to oseća, baš mi lepo napreduje šta god da posadim ili dobijem na poklon...rado bi slikala nešto i okačila...ali ne umem.....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
[quote author=affrodiita link=topic=277.msg4836#msg4836 date=1250026967]
obožavam cveće...i to već svi znaju.....muškatle naročito....negujem ga sa
puno ljubavi..i kažu da ono to oseća, baš mi lepo napreduje šta god da posadim ili dobijem na poklon...rado bi slikala nešto i okačila...ali ne umem.....
[/quote]
pa nauci Dita...
znaš da ne znam samo ono što me baš mnogo ne zanima....
mnogo volim cveće. :p
imam jednu lođu i tu nakačim 3 žardinjere muškatli :raz_036: , a na prozore dnevne sobe kačim petunije raznih boja :razzz ....imam od sobnog bilja bendžamine, kuštravi su i slatki...možda ih uslikam, pa vam postavim fotke, ako me ne bude mrzelo. :raz_048:
где си пошла с крмељиве очи
[img width=371 height=480]http://img194.imageshack.us/img194/3938/picture245k.jpg[/img]
ovo je od pre neki dan ..ma ne....vise mozda.....doneo stefa sa setnje....
Ciji potpis?
nešto joj tamo nije prijalo....
moji kaktusi rastu....kako lepo napreduju, nadam se da će cvetati ovog
leta....možda i pre....bar se nadam....juče unela jednu lepu biljčicu u
kuću...jes da ovde nije nešto hladno, ali mislim da je ipak poželjnije da
prezimi u sobi....
baš vam zavidim, kod mene je i drvo života zveknulo
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
evo ga raste.... ..ostalo cveće na terasi...i zamislite...muškatle će
opet cvetati.... :p