Bas sam raspravljala sa nekim drugom o tome , tako da me zanima momci sta vise volite prirodne grudi taman u saku da stanu,cvrste naravno ili silikone??to mi je oduvek bilo misterija ... da vas vidim
Bas sam raspravljala sa nekim drugom o tome , tako da me zanima momci sta vise volite prirodne grudi taman u saku da stanu,cvrste naravno ili silikone??to mi je oduvek bilo misterija ... da vas vidim
... Smeh je jedina kriva linija , koja moze ispraviti mnoge stvari ...
uvek sam volo nake sise kake ima moja trenutna cura
u stvari teo sam da kažem da sam uvek volo sise kake ima cura s kojom sam u tom trenutku.
tako da sad volim sise kake ima moja trenutna cura koju ne bih nazvo trenutnom curom, pošto to zvuči nekako prolazno.
a ti su sisići stvarno ekstra
Silikoni su pronadjeni samo da bi pomogli u neuropsihijatriji. Cudno je samo da su uspeli procureti i van tih...zatvorenih prostora. Danas je inteligencija na tako visokom nivou da se vise ne lece kompleksi, vec...stvaraju
Zapravo, silikoni su pronađeni da bi pomogli u vodinstalaterstvu.
Poslednje uređivanje od Moonster : 13-12-2010 at 23:41 Razlog: Mala korekcija teksta.
Moonster slazem se sa tobom .. sve je relativno .. al morala sam da pitam .... zanimalo me jos muskih misljenja ...
... Smeh je jedina kriva linija , koja moze ispraviti mnoge stvari ...
Plaše se što će morati da se predomisle kad naiđu na drugu varijantu.
Kako posle to objasniti forumaškoj zajednici...
Večnost je čista sadašnjost.
prirodne il ne bitno da su velike
Ja imam velike grudi pa razmisljam o silikonima ,tako da,iako nisma muskarac glasam za velike
ali da budu sa ukusom,da se ne vidi iz aviona da su vestacke, proporcionalne gradji,a ne neka mala devojka da ugradi kosarkaske lopte,to su vec kompleksi
zašto se naši muškarci ne izjašnjavaju možda ne razlikuju prave od ovih nepravih