Крађа недолази у обзир,узмеш 60 еура и купиш јелку
Крађа недолази у обзир,узмеш 60 еура и купиш јелку
ko sta krade?
ne ukrasti nego ukrasiti
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
pošto sam staru veštačku jelku bacila pre nekoliko godina....bila je bela i baš je bila super, dok nije počela polako da žuti e onda sam je frljnula.
e sad, ne znam da li opet da kupujem belu jelku...ili da kupim klasičnu zelenu
где си пошла с крмељиве очи
te bele deluju baš bajkovito ali ja sam nekako uvek za klasičnu zelenu, valjda navika... ima ih toliko verno napravljenih, da je stvarno greota što uopšte seku jelke ili ih vade sa busenom... retko koja da se primi moram ja da odlutam od teme uvek
jeste, bela jelka je bajkovita i stvarno je laka za ukrašavanje - pasuje joj svaka boja i svaka dođe do izražaja...i kad se postave sijalice, izgleda
ne znam ni koliko sad koštaju jelke
pa 60 eura
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nema ništa bez prirodne jelke kad zamiriše u sobi
pa jeste...super je taj miris, jeste neponovljiv. meni je žao što toliko seku mlade jelke pred svaku novu godinu ima ih mnogo bez busenova na prodaji.
nisam ni ja za sečenje jelki, ali postojenamenski' rasadi za te prilike
s'tim da možeš uvek da je kasnije posadiš jer je sa korenom
dok sam bio kući u Srbiji, uvek sam posle Nove Godine sadio te jelke,
neke se primile neke ne, ali bitno je da nisam uništavao posađena stabla zarad N.G.
e ja nemam gde da sadim, jer živim u višespratnici...niti mogu nekog da zamolim da to uradi i da spasi drvo. zato kupujem veštačku jelku.
nisam imao ni ja , sadio sam kod dede i ujaka ispred dvorišta
sad doduše ne znam gde ću da posadim ovde na ovoj kaldrmi
ja bih volela jednu plavo srebrnu kombinaciju ove godine ili crveno zlatnu ne mogu da se odlučim... u svakom slučaju to znači komplet svi ukrasi i trake da budu novi... hoće li kinezi biti skupi ove godine sa nakitom
zar još uvek ima kineza po Srbiji?