opet cu da pitam ( nikad mi nije jasno i uvek sam neobavestena ) , jel samo ex yu ??
opet cu da pitam ( nikad mi nije jasno i uvek sam neobavestena ) , jel samo ex yu ??
Ciji potpis?
Ma jok bre !Novosađanka Ljiljanče je pevačica zabavnog žanra i starogradaskih i ima sada jedno 67 - 68 "godinica" a ona Tošeova je u vr' glave 40 i ordinerni prodavač magle ! Ops .... mislim menadžerka...
Ni dan danju mi nije jasno, kako ta andramolja ostade živa a onog anđela nema više ? E....sudbino ....gorka li si.
Da tebi nije tatko onaj koštunjavi ? ...mala šala !!,,.... a što se teme tiče, zamislih da to bude YU muzika ...Anno domino. Moraš priznati, u toj sferi nismo baš najivni i ima(mo)li smo vrhunsku muziku i interpretatore.Danas je to zaslužni > evergreen < a Lola i Ljiljana su nam bile prve predstavnice šansone na Evroviziji i to još davnih .... šezdesetih.
I ti nisi bila loša u odabiru ... sve ostalo je samo stvar ukusa .....................!
Za Ciciban ....
al' nemoj da misliš da sam s' druge strane " obale " :raz_067: nego , ovo je jedan njegov žešći hit posle one ...zbog jedne divne crne žene
Ciji potpis?
Za keks :
ja sam s iste strane "obale" ali nenadmasni smo u ovoj sferi
Ciji potpis?
Ciji potpis?
za Ciciban : ...ah znači to hoćeš ...? ...e evo ti onda
.... a onda i ovo ....
nisam na ovo naletela ali super je
edit: eden baknez sam cula u drugoj izvedbi ( ali ne secam se cijoj) ovo stvarno nisam cula
Ciji potpis?
a nije ni ovo mozda je bio dragan mijalkovski ..neznam
Ciji potpis?
....još od Nine spirove ... Zoran i ona su jedini ibterperetirali tu kompoziciju.
Doduše, jednom sam čula i Hadžimanova ?,,..ali to nije bilo to. što se mene tiče ..taj ne mora ni da peva.Duduk !
jojj kako je ovo starooooo jojjjj ubode ga