ma stan je zakon za sve i to po mogućnosti na što višem spratu
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Pa nema, kad su upuškali Čaušeska. U njegovo vreme selili su crkve po pola kilometra.
Danas je sa svim materijalima moguce graditi dugovecne i lake za odrzavanje kuce. Problem lezi u (ne)poznavanju materije. Jednostavno a ipak jako komplikovano:raz_067:
Mislim da je rešenje u urbanizovanim naseljima sa individualnom gradnjom. Pružaju sva tehnička rešenja stana i ugodnost i toplinu kuće...Mislim na tzv "Kuće u nizu" sa malim dvorištima pozadi i garažom ispred... Naime imam kuću u koju je tek nedavno uveden telefon a o kanaliziciji i daljinskom sistemu grejanja mogu da sanjam. Stan u kome živim ima sve pogodnosti i luksuz primeren 21.veku. Tako je u Srbiji. Sad, ima kuća i na Dedinju ali to ipak nije većina.
grobnice? aaaa...hahahaha :raz_114: gde je nađe...to da ti tašta uvek bude blizu :raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
Budućnost je u individualnim farmama razdvojenim gustim šumskim pojasima načičkanim nagaznim minama i konzervama vezanim za žicu.
Gde ja zivim, daljinsko grejanje je retkost, ekoloski a i financijalno gledano, rasipnistvo. To, sa kucama u nizu je optimalno resenje za ljude koji vole stanove a mastaju o...dvoristu, ovde je jako prostranjeno.
Ali, kad pomenu Dedinje, pola Dedinja nema kanalizacije, e to je realna slika nase jadne domovine