:raz_067: :Zaziiiii:
Ciji potpis?
Ali je dimenzionirao nosecu gredu krova Balkona, vidi se da je kompjuterski crtano ali neki amaterski program
Ja znam šta je drvena kuća. Misim, moja je drvena.
I ovde je problem da recimo naveje sneg ili prska kiša u tim nižim zonama. I onda tu počne da sivi drvo, pa treba da se ljušti da bi se ujednačila boja.
I taj problem rešio sam tako da sam pustio da kuća ravnomerno posivi, a ondak sam je namazao lanenim uljem.
I sad... kad me pitaju kakve boje ti je kuća, ja kažem crna.
Sad sam završio sa loženjem vatre u buretu u podrumu jer mi je cev zamrzla.
Lepo je imati kuću...ali treba je održavati.
nije mi palo na pamet da mećem sličke, al baš ću slikam jednu, dve čisto da vidite (znam da vas zabole, al nema veze...ipak) kako ja zamišljam svoju idealnu kuću...
ени је тако свеједно.
Мислим, кућа или стан.
Све има своје предности и мане, а кад их упоредим... Па ту су негде...
Мени је важније какав је сам крај града...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Više ne znam šta više volim
jedino možda kućicu u nekoj vukoyebini, i obavezno da nema blizu komšiluk a ni net
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Misliš ? Slučajno imam kompletan asortiman na izboru, i što sam stariji ona brvnara mi je sve privlačnija
Ona na slici je u tri lepe... jedino uaz i moj patrol uspevaju da stignu do tamo, to što je iole pristojno sredjena je što sam ja manijak
upstalom ja sam jedan od retkih koji je čak i u crnoj gori (Čanj) očistio plac da nema ni najmanji kamičak, sve je ravno ko tepsija...