obožavam espadrile...a ni ove godine nisam našla ni jedne lepe da bi kupila,
jednostavno nije bilo nekog izbora....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Nina volim stiklu ( za mene zena nije zena bez stikle) ali na ovo numem da hodam svaka ti cast ...
Ciji potpis?
jao Nina, kako ti ides u ovome...? Moze li se uopste sa ovako visokim stiklama hodati? Ne nosim ja bas ravno, ali ovoliko visoko zaista nemogu... ali su extra cipele. Evo ja ti se divim i zavidim kako uspevas da ides u ovome.
p.s. mislila sam na one crne cipele...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Preterano su dobre!
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
[quote author=Ciciban link=topic=284.msg6307#msg6307 date=1251318707]
Nina volim stiklu ( za mene zena nije zena bez stikle) ali na ovo numem da hodam svaka ti cast ...
[/quote]
ma sve je stvar navike...naravno ne nosim ni ja svaki dan po ceo dan ovako visoke potpetice...ali mogu ti dati jedan mali i koristan savet
visoku potpeticu uvek uzimam ili pola br. vecu (to je idealno ali se retko pronalazi)
ili ceo broj...a velicnu regulisem silokonskim uloskom...sto dodatno utice i na udobnost i stabilnost stopala...
[quote author=NeP link=topic=284.msg6310#msg6310 date=1251318832]
jao Nina, kako ti ides u ovome...? Moze li se uopste sa ovako visokim stiklama hodati? Ne nosim ja bas ravno, ali ovoliko visoko zaista nemogu... ali su extra cipele. Evo ja ti se divim i zavidim kako uspevas da ides u ovome.
p.s. mislila sam na one crne cipele...
[/quote]
znaci broj vece+silikonski ulozak i malo vezbe...naravno ON treba da ti bude siguran oslonac
[quote author=sani link=topic=284.msg6311#msg6311 date=1251318941]
Preterano su dobre!
[/quote]
hvala Sani... lepim cipelicama kao i sve zene ne mogu odoleti...
e ove zadnje i ove sledece .... boli me glava za njih posebno za ove sledece
Ciji potpis?
e dita ove su mi bile na avataru ...nema pa to ti je , ima samo crne da se naruce ...a crne ko da nisu te sandale ...a zamishljam sebe u njih ...takve volim i cizme gleznjerice ....
Ciji potpis?
meni baš trebaju neke čizme i to jedne malo elegantne i jedne više sportske....eto ne umem samo jedne nikako...šta ću....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati