ja neznam kako da nazovem ovo sto sam kupila ali cizme sigurno nisu sad ce i fotka za par minuta
ja neznam kako da nazovem ovo sto sam kupila ali cizme sigurno nisu sad ce i fotka za par minuta
Ciji potpis?
meni su super..stvarno..
a petu oribaj venishom kad se isprlja..ozbiljno ti kazem, ja tako jedne moje bele cipele
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
ove zadnje sive su extra .....
Ciji potpis?
ove crveno crne su :raz_058:
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
jesu.. WOW su!Jako mi se dopadaju..
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Slicne ovima sam kupila pre nekoliko dana i bas su kostale, ali, ne zalim, inace uprilicene za svadbu na koju sam pozvana
Nosim cipele sa visokom petom u izuzetnim situacijama, u obicnim, nikad ne predje 3. cm. na ravnom ne umem da hodam, osim kod kuce...
Mislim da cipela pre svega mora da bude od koze jer se lakse oblikuje oko stopala i samim tim su udobnije. Inace nosim br. 37, ponekad i 36, ali, to mogu biti samo lepe sandale gde prsti ipak mogu malo da se "raskomote"...
Cipele su mi strast kao i torbe
ako mislis na ove s=zadnje s masnicama jesu srcushi ...samo da su maslinasto oker bile bi taman po mom ukusu
Ciji potpis?