Evo ja da ispričam jednu pričicu...moja sestra je u pitanju...
Ona i muz su se razveli...iznenada...to je bio,necu da kazem savrsen brak,ali tu je negde,koji je trajao godinama...lepo su se slagali,situirani,deca sve super,i on samo jednog dana ode na posao i ne dodje kuci 10 dana.Javio se 2-3 puta,rekao da je ok i to je to.Ona je bila,to jest svi smo bili, u soku.Nikome nije jasno sta se desava.Kada se vratio prvo sto je uradio,istukao je.Iz razloga sto mu je dosadjivala na mobilni tokom tih 10 dana,jer se brinula gde je.Inače,veoma miran stalozen čovek,koji nikada nije ni povisio ton,a kamo li fizički nasrtao na nju.
Ona ga uz pomoc policije istera iz stana, (zive u inostranstvu)...on se ozenio nakon 5 dana...
To se sve izdesavalo pre 3 godina.Od tada zenio se bar jedno 10 puta.Iako su se razveli, on maltene svakodnevno zove tu moju sestru,da se pomire.Za decu uopste ne pita...
E sad to meni nikako ne ide u glavu...dobro, ako nesto nije bilo u redu u njihovom odnosu...ali zasto za decu ne pita?...on koji je bio diivan otac.
Imaju cerke od 9 i 5 godina...sud mu je odredio da ih uzima 2-3 puta nedeljno...AKO dodje,onda uzme samo stariju...a ova mladja ostane onako uplakana,i pita mamu zasto nju tata ne voli
...a i ova starija je par puta ispričala mami,kako ih on ostavi kod svoje mame,njihove bake,ode sa "novom devojkom" negde...nema ga do kasno u noc,tako da praktično i ne bude s njom....