Koj je sad M?
E jadan ja.. ne mogu ni tračeva da se dokopam...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
pravog mačora drma vrbopuc preko cele godine![]()
Pravog mačora kvasi kiša preko cele godine..
i glasno...
a nadasve strasno
nad ili ispod ..jes da bude...
Ma nije strašno samo ti se čini....
Nesto se mislim kol'ko sam izl'apo...
Petak vece mislim se da l' da skitam i gde il' jok... ono kanda mi kumic rece da si radi u lokalnu kafanu ko pustac muzike i da dzaba pivo za muzikanti... pa jd reko da si 'dem bas da ne prespavam petak vece... Bolje da nisam!
Kolko sam si doso, zasankovo, zapivio se i eto ti sms-a, prvo njemu pa men'... bivsa mu je, od koju si bega ki prase od bozica s' najavom da dolazi... taman kreno da ga podhebavam oces kume da otkacinjes se od nje al znas kad... kad eto ti i men slicne sadrzine sms... ''drz' te se stizem'' od S...
Kako god nesam stigo ni do po piva eto ti bivse mi kumice, a, ni gutljaj posle i S... odma me depresija uvatila... kiselinu, gorusicu stomacne tegobe i da ne pominjem... nekako si izdrzim prvi nalet nebuloza koje zbori (citaj tandrkanje(to mu dodje ono kad ne zaklapa usta, a tebi na jedno uvo ulazi, na drugo izlazi)) i smognem si snage da si dodjem do drugog piva eto ti i drugarice D na S... sve to posmatra si menadzer na lokalnu ti kafanu M (dobro de menadzerka) ko Marko Musu kesedziju ono ispod oka popreko... u to krene D da me dvi kao sta je s' S sta ga ufitiljila el s momka raskinula... mislim se nesto sta to men pitas sta me interesuje ich... pa kad sam stigo do cirka cetvrtog piva mislim se da slucajno ne misli na men jes da smo se raskrstili pre desetak dana al kolko se secam ne sam se igrao te igranke sa S... mal' smo se opili zaigrali se bilo sta bilo ko da nije ni bilo bolje da i nije i ajd da si teramo dalje s poso... od silnog si tandrkanja njih pred moj nos nesam izdrzo da ne bacim uvo sta koj moj oce da si kazu tako da sam negde oko 5-og piva pokuso d ukljucim kefalo... vid, vid... el to ovo pokusaj da si bidnem ljubomoran il sta... e tad mi proradi kiselina tek... momentalno sam moro da si je ubijem s duplu krusku cisto zbog probavu pa da si nastavim s pivo...u medjuvremenu M si i dalje mrko gledi u nasem pravcu, dok kumic si ostavio aparaturu za puscanje i bega po kafanu kako zna i ume od kumicu, mislim se zato M gledi popreko... mada ono kad malo bolje pogledim dobar je ovaj M izgleda si ko enterprajz jos kad neb' gledila popreko i da se ponadam stogod... nekako odjedared poskacu si S I D da si menjaju kafanu kazu ima dobri muzikanti u drugu, zaskoce me da si idem s' njima na sta se jedva nekako iskobeljam na neraspolozenje od kiselinu al idite vi sad cu dodjem ja samo pivo da si ispijem i nekako ih ubedim da si odu bez men'...
Eto ti veselja cim odose ufatim ti ja aparaturu da si menjam muziku i jos sam kuma da navatam u koj li se budzak skrio od kumicu koja si je morala da ode po mladju sestru na neki bebeci rodjus pa kuci i da si se lepo ko ljudi ucukamo s pivo zarad ''beste zene od nasijeh glava''. Al ne lezi vraze ni do po zdravice nismo stigli... eto ti S na vrata, kaze u drugu si kafanu fajront... trt... bas nije moje vece... u tom krene kum da me podhebava usi mi je zavrto jedno po sata dok si mu se kumica nije vratila... sad ce da pitate zar nije otisla kuci... Jeste... al cim je kreno da podhebava poslo sam joj sms da si s srodjusa ipak svrne nazad...... sto sam ja da nahebem... u svako slucaju vim ja djavo odno salu bolje bi mi bilo da si se pokupim i d uteknem... ovo ono kiselina itd ne mi dobro, sto je sigurno sigurno je... pokupim si pinkle i pravac na vrata, kad eto ti M zamnom... ''el ti imas nameru da platis pice''...
... zar ne smo svirali reko ja, sve na kuma ide... a, ne tvoj ceh je ***** kad rece umalo se ne slogira.... za sta tolke pare pitam ja i kolko je pivo ko od nas ovdi blesav... ''za tebe je 250 dindzi'' inace na cenovniku je 120 i eto ti picvajza... vrnem se za sanak po*****ram sve i svakog izcimam gazdu zapretim si s batine i s zatvarnje kafane... ne platim si i odem.............
Subota vece, jos mi se muti po glavi od sinocke... preventive radi posaljem si poruku S ''prezive li sinoc'' sve je to ono iz okola da si saznam gdi je da si se omasimo s kafane ako je to moguce veceraske... u tom vika mene kum..... ''kume ajd u istu kafanu veceraske neki bebeci rodjendan (18-ti) da si sviramo''... mislim se sto da ne ako nista drugo bar ce bude interesantno sa M da si se raskrstimo ono od sinocke, sta koj moj oce i kake to fore za men duplo... Eto ti i sms-a od S... van grada je...
Odem si ja u istu kafanu, kad nema si M nigde, reko jos bolje... ima sanak ima pivo kum je tuj da si ima s kojeg da nazdravljam nema sojek da tandrcu gdi ces bolje...... bilo kako bilo zensku decu tek punoletnu il zamalo necu ni da pominjem... bas smo napunili baterije i izvadili sve fleke od sinocke... al eto ti ga M na fajront... pravo s vrata zaskoci me obesi mi se oko vrata... bog zna kako raspolozena ko da ich bilo nije... mislim se sta ti oces sad sta ti je sinoc sam te prvi put u zivotu vido i po*****rao...
... pijan li sam, sinoc li sam bio il sam stogod snio bem li ga ich mi jasno nije... ajd i ja da se pravim blesav mozda i saznam o cemu se radi... i tako si mi krenemo pivo po pivo, vino po vino preko nekih nebuloznih tema dok kumic sam za nas svira... naravno ne sam izdrzo ajd da si pitam direktno...
... ''sta cemo sa cehom od sinocke''... i sam znas da je to na racun kuce... ''aha, a sta ti ono znacilo za tebe duplo''... odgovor je... ''tako ti i treba kad si s onom S''..... injaoooooooo... tuj smo... ZENE!!!
.....
E, sad s pocetka rekoh da sam izlapo evo i zasto...
radi tako meni mozak dan posle ono 24h zakasnjenja, cujem se s kumom reko moram te priupitam stogod sto ona M men podseca na neku od kude je ti znas... odgovor je bio KONJE JEDAN!!!
Ovo je slicka od pre dve god a, M mu dodje ova sto joj se kroz helanke vidi etiketa na goozicu...
Inace sad je plava... ko da provali...
![]()
![]()
:raz_114:
fenomenalno....pa, šuki, bre....tako treba, a ne kao ja - pos'o - kuća![]()
где си пошла с крмељиве очи
И ти се питаш што да се жениш.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
И не рече ти нама ел било нешто с том М?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Jok, oklen ti taka ideja da moz da bidne stogod...![]()
И због ради слике од пре пар годинаpravo s vrata zaskoci me obesi mi se oko vrata...![]()
Tako nekako... e sad ne smem da pomenem da u tom setu ima jos kojekakvih par desetina slika...![]()
Чекамо наредни викенда да чујемо наставак![]()
A, jok naredni vikend nema skitanje ima da se radi, al tamo od onu sredu, svasta nesto moz da bude... mada mi se vrzma neki Zlatibor na par nedelje...
Ujebase mi rabotu... ne mog d uteknem pre 10og na cuku...
I jak mi ovaj Lj&S kad sam bata Shuleta drma vrbopuc...
Сви стидљиви![]()