Stranica 9 od 15 PrviPrvi ... 7891011 ... ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 161 do 180 od 291

Tema: Vrbopuc u januaru

Banovina
    BanovanKorisnik avatar
    Status : BanovanKorisnik je odsutan
    Registrovan : Nov 2010
    Pol:

Početno Re: Vrbopuc u januaru

i tako...

Registrovani Član
    Slowpoke Rodriguez avatar
    Status : Slowpoke Rodriguez je odsutan
    Registrovan : Sep 2009
    Pol:

Kako prdnuti u cabar...

Zaglavim ti ja na neki rodjus u lokalnu iole poznatiju kafanu, ovo ono privatna zureza, zacekmezim se s ortaka mi S i devojce njegovo (bem li ga kako se vika) za bure (toj mu dodje onaj visoki astal) i krenem s pivom...
    gledam po kafance ich interesantno zensko raspolozivo ni od korova...
    Tamo negde oko 3. piva nakon razvijanja poslovne filozofije za buretom eto mi ga kumasin sa nekoj devojce M i udene je kod men za bure...
    kako god nesto se mislim oklen li je znam, no nikako kumasina da priupitam razleteo se po birtiju nesto ga zene razvukle na sve strane, tuj mu bivsa sveze razvedena, tuj mu trenutna, sveze verena za komsiju al bez komsiju, i mislim se ovaj je gori od men'... oce to budale se same nadju nije ni cudo da smo se okumili...
    eto negdi nakon 4. piva stigose B&M novopeceni roditelji na S i krenemo si s prepricavanje one fatalne veceri od koje svi jos vucemo posledice dok je M vristala u pokusajima da izbaci iz sebe S, a mi uneli vise dzaka piva u nas, kum pao s terase naravno na glavu, B ostao i bez gaca, a i dalje se ne secam sta je sve bilo mada B-ova M tvrdi da nas je sve oterala u 3 lepe negde oko 5 sabajle zbog radi neko pevanje...
    kako god ona zaburena M i dalje srce crnog puskina i ne zbori ich no nas gledi ko kretene verujem misli se u sebi ko men prevari da me metne medj ove idiote...
    taman nakon 5-og piva navatam kumasina da si ga diskretno priupitam koja li je M i oklen je znam, a mislim se izgleda si ki zmaj u onaj dopicnjak sto je dosla jos da nije nako ustogljena svasta nesto bi moglo d iskoci za jos koje pivo...
    ispade ti da je M sestra od nekog nam davno prizenjenog ortaka I, ista ona sto je kumasin radi njene naklonosti pre desetak god skako u ladnu Moravu, a ona utekla za nekog lokalnog dzilkosa...
    i rece men kum vis kako dosla maca na vratanca, al sad nedam zinat, nego ti to da navatas veceraskke makar da naplatis onu moju kijavicu sto sam vuko 3 meseca ebala me ladna Morava gdi mi pamet bila, zato sam je i zadeno za bure kod teb'...
    vrnem ti se ja za ono moje bure i nastavim sa ispijanjem piva i standardno prepucavanje s ortaci gdi cemo da si skitamo ove godine i kakve ce djakonije da pravimo ovijeh dana, jos je ladno da se obrcu prasici al bi mogli neki gulas il kupus da bacimo na vatru...
    tamo negde oko 7. piva progovori M napokon, mislim se aha stigo li te puskin pa ti se razvezo jezik, iskreno da kazem nem pojma ni sta je tandrkala znam sam da mi se nesto usmuljala i previse blizu s onaj dopicnjak vim ja bice belaj...
    ...a onda je usledio napad neartikulisanog smeha, naravno mog njoj u lice... ...
    pokupi si M pinkle i utece sva nesto zajapurena iz kafane, a za njom i B-ova M valjda da je tesi il sta vec, dok je men trebalo jos cirka desetak minuta da se stabilizujem od onijeg smeha...
    eto ti je nazad B-ova M, rece ona men da si se ssmissljam kako znam i umem kako cu se pravdam narednih dana a, da ona ode kuci i d odveze kuci M i da si joj vrnem B-a u kolko tolko normalnom stanju ujutru...
    i tako mi ostadosmo za buretom u drustvu piva a, ja prdnuh u cabar...

E, sad jos da vam objasnim zasto sam se nertikulisano smej'o, doduse nije mi bas jasno koliko ce to M da shvati ovijeh dana kad joj budem pokusao da objasnim...
    ... pre vise godina zaglavimo ja, kumasin i ortak nam I brat na M u neku vukojebinu na neki deciji rodjus (punoletstvo necije), na toj zurci se ja smuvam s nekom klinkom iskren da budem imena joj se ne secam tad sam je prvi i poslednji put vido u zivotu...
    u neko vreme stojim u separeJu dok ta klinka i jos koje tu klinke stoje na separeJu i kao djuskaju dok ja ovoj mojoj drzim ruku na guzici i sagne se ista da mi se pozali da je neko vata za guzicu, na sta ja kazem sta ti je pa ja te drzim za istu...
    opet nakon par minuta mi se pozali isto, na sta je ja ustinem za istu i kazem isto i ja, ja te sreco za guzicu drzim...
    eto ti i treci put ista zalba njena meni na sta ja kazem e vo sad cu s obe ruke da ne bude zabune i tako joj metnem obe sake na guzicu, al eto ti iznenadjenja 2 minuta kasnije pojavi se treca ruka preko mojih ruku... ...
    obrnem se ja vidim kog drugog no ortaka mi I uvatim ga za revere skinem sas separeJa i razderem mu se u lice ''sto mi vatas devojku za dupe''... ... inace to je zbog radi utiska cist performans za devojce... na sta I nako pripit krene da mi se pravda li pravda i izvinjava...
    nakon sat vremena pravdanja, doduse nije to vise bilo pravdanje vec me udavio zivog, uvatim si ja ruku na devojce metnem njenu ruku u njegovu i kazem da se vi lepo terate u tri lepe i ti i njena guzica...
    u sustini tako ti ja prizenim I-a. :raz_067: :raz_067: :raz_067:

Ko to i kako da objasni M ovijeh dana videcemo...

Registrovani Član
    Pol:

Zaboravih da kazem posledice tog rodjusa i kad je B stigo kuci su vam relativno poznate od juceranjeg piskaranja na chatu...

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Status : QueenOfClubs je odsutan
    Registrovan : Jul 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 1

Менеми нису јасни ови новопечени родитељи на... С
    Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Registrovani Član
    Pol:

Sta ima tu da ne bude jasno...

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Pol:

Па ел су то свекар и свекрва, ел ко...
    Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Registrovani Član
    Pol:

Kakvi bre svekar i svekrva... da li ti to mnogo gledis spanske serije... lepo rekoh ortak mi B, cak sta vise par god mladji od mene, a M mu je mlada ni mesec dana nema kako su dobili bebu S... inace prvi put izasli nakon srecnog dogadjaja tj prvi put izasla B-ova M.

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Pol:

Извини, тешко ми да поватам с овим иницијалима.
    Имамо само М, В и Б а више особа.
    Требало би пре сваке приче да напишеш:
    Ликови: С – Б – В – В1 – А2 –

Registrovani Član
    Pol:

Gde navata V... il to od pre neki vikend...
    U poslednjoj prici se pominju: Ortak S, zaburena M, ortak B, B-ova M tj mlada na B, ortak I tj brat na zaburenu M i kum.

Registrovani Član
    Pol:

Uf kad pogledam vako ni meni jasno nije...
    Al mora tako ipak su stvarne licnosti.

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Pol:

А да им убудуће измишљаш имена?

Registrovani Član
    Pol:

Ne valja si moz se prepozna neko koj nije iz pricu pa tek ondak moz d izbije belaj vako mog sam ja da ga nahebem...

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Pol:

А оно јес...
    Нег, наш шта још нисам скапирала...
    Из оне приче за буретом, касте евоцирали успомене...
    Како је М покушавала из себе да избаци С.

Registrovani Član
    Pol:

Uf bre... B-ova M je tek postala mama pre koj dan, a beba se zove S. Da prevedem: vristanje uz izbacivanje S iz M je porodjaj... tako da dok se M poradjala mi smo se opijali i pravili bahanalije kako to po propisu nalazu nasi obicaji...

Registrovani Član
    kojica avatar
    Status : kojica je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 15

... pre vise godina zaglavimo ja, kumasin i ortak nam I brat na M u neku vukojebinu na neki deciji rodjus (punoletstvo necije), na toj zurci se ja smuvam s nekom klinkom iskren da budem imena joj se ne secam tad sam je prvi i poslednji put vido u zivotu...
    u neko vreme stojim u separeJu dok ta klinka i jos koje tu klinke stoje na separeJu i kao djuskaju dok ja ovoj mojoj drzim ruku na guzici i sagne se ista da mi se pozali da je neko vata za guzicu, na sta ja kazem sta ti je pa ja te drzim za istu...
    opet nakon par minuta mi se pozali isto, na sta je ja ustinem za istu i kazem isto i ja, ja te sreco za guzicu drzim...
    eto ti i treci put ista zalba njena meni na sta ja kazem e vo sad cu s obe ruke da ne bude zabune i tako joj metnem obe sake na guzicu, al eto ti iznenadjenja 2 minuta kasnije pojavi se treca ruka preko mojih ruku... ...
    obrnem se ja vidim kog drugog no ortaka mi I uvatim ga za revere skinem sas separeJa i razderem mu se u lice ''sto mi vatas devojku za dupe''... ... inace to je zbog radi utiska cist performans za devojce... na sta I nako pripit krene da mi se pravda li pravda i izvinjava...
    nakon sat vremena pravdanja, doduse nije to vise bilo pravdanje vec me udavio zivog, uvatim si ja ruku na devojce metnem njenu ruku u njegovu i kazem da se vi lepo terate u tri lepe i ti i njena guzica...
    u sustini tako ti ja prizenim I-a.
    :raz_067::raz_067::raz_067::raz_067::raz_067::raz_ 067:
    Večnost je čista sadašnjost.

Registrovani Član
    Pol:

eto ko me razume kako treba...

lepo kazem koj li ce d objasni sve to i koliko sam bio nepristojan prema M kad se jadna taman nesto ponadala...

Registrovani Član
    Pol:

Jes bre, sad sam se setio izmedju ostalog M je trabunjala kako I ima sincica U i kako je mali fenomenalan... a onda sam prasno u smeh...

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Rigel Vidi poruku
    Uf bre... B-ova M je tek postala mama pre koj dan, a beba se zove S. Da prevedem: vristanje uz izbacivanje S iz M je porodjaj... tako da dok se M poradjala mi smo se opijali i pravili bahanalije kako to po propisu nalazu nasi obicaji...
    Типут да се родим, овог се не би сетила. :raz_114:

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Rigel Vidi poruku
    Jes bre, sad sam se setio izmedju ostalog M je trabunjala kako I ima sincica U i kako je mali fenomenalan... a onda sam prasno u smeh...
    Е сад је све јасно.
    У ствари, чек да се врнем да вим ко је И

Registrovani Član
    Pol:

Vide li?

Stranica 9 od 15 PrviPrvi ... 7891011 ... ZadnjaZadnja

Slične teme

1. Vrbopuc...
    Od Man u forumu Ljubav & Seks
    Odgovora: 33
    Poslednja poruka: 04-07-2011, 22:22

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •  

Sacekajte...