Виде, њен брат. Ваљда...
Виде, њен брат. Ваљда...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Eto vis da nije tesko sve skapirati... jes malcice zamuljano al tako mu izgleda kad pisem direktno bez da sredjujem...
Следећи пут убаци ликове.
![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
E da je to tako lako... treba prvo da se razbistri u glavi sta se sve desavalo i koj sve bio prisutan, oce to da bude nezgodno nakon pomenutih kolicina piva ispijenih...
No se nesto mislim ako vako nastavim jos koj mesec moz d ispade i popularno stivo za citanje i da zgrnem neke silne parinje, e ondak moram castim koju kako dolikuje, na kraju krajeva njena ideja je bila da ovo preraste u temu da ne izvetri na chatu...
u januvaru taka golišava![]()
Gde ti vis' da je ova golisava... doduse ovaj mozda malo golisav na glavu...![]()
Поред тебе жива она се ваћа сама.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Nešto si čeprkao u donjem delu slike?![]()
Ma jok ja, to bata Shule nesto navalio...![]()
A to je Šule?Pa kaki ste ćelavi, koj će da vas razlikuje...
Ništa on nije navalio čim ona mora da pomaže.![]()
E, pa kad ne pomaze na pravom mestu....
Види, метула твоју капицу.
Ја све нешто мислим да си јој ти мећао прстен на десну руку![]()
Ja b' reko d' s' ti omasila temu s' tu izjavu...![]()
Мени стварно на то личи.
Зар није то?
Па шта ће ти руке тамо?![]()