Khm... taktika... par piva i kako vetar dune...![]()
Khm... taktika... par piva i kako vetar dune...![]()
Taktika je najobičnije))))), u redu malo ovo/ono, ali od taktike obično ne bude sreće
)) ............ na protiv
taktika... naravno... par vinjaka ipar ...
Znam da volim kad ne mislim na taktiku,kad se ne opterećujem njome..sve dok pravim strategijske planove osvajanja,zadržavanja,ledeno-hladne obloge..ja sam kalkulator i kao takva ne mogu da se opustim i živim ljubav u njenoj ljepoti,čežnji i isčekivanju..i znam,kad god sam primjenjivala taktiku,bila je to dobitna kombinacija kratkog daha..dobijena bitka i neizvjestan ishod rata..a ne želim da ratujem,brusim koplja i ližem rane kao stari pas..ako se ne može sa partnerom živjeti bez taktike i osmišljavanja poteza,"naduravanja",onda je najbolje prekinuti.
Taktično![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ma kakva taktika..mene to nervira...
Ne volim taktičare. Volim otvorenost i direktnost. Mnogi taktiziraju i pri samom upoznavanju osobe. Od momenta kada je ugledaju do ''starta'' itd. Pa ono kao pravću se da je ne primećujem, pa neću odmah da je ili da ga zovem fonom, nego za 3 ili 7 dana itd. Meni je to igra ''živaca'', a sama taktika je neka igra..ne volim tako da se ''igram''...
Moja se taktika u ljubavi svodi samo na to da takticarki koju sam imao nesrecu da zavolim dam do znanja da ja mogu isto a onda to batalim jer nemam zivaca za to.