Prvobitno napisano od Aknesaj Tjemo je pitamo kad se vrne...sta ak joj se ne svidi pa smislićemo drugo....ona mora u svemu da ti bude podrška i uvek..mora da bidne zadovoljena imenom....
Prvobitno napisano od slonce e ocu da budem ciko kojetano felipez martinez i goznales za dodatne informacije vidi sliku http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1280&bih=709 SVonče bwee...pa mi vetj imamo serifa...biraj nesto drugo...
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
Prvobitno napisano od Aknesaj SVonče bwee...pa mi vetj imamo serifa...biraj nesto drugo... Radnja se odvija u Teqila city...moze?
Prvobitno napisano od Aknesaj SVonče bwee...pa mi vetj imamo serifa...biraj nesto drugo... onda pedro francisko rodrigez...vlasnik javne kuce
Prvobitno napisano od nevidljiv Radnja se odvija u Teqila city...moze? Ih,kaki si mi pametan...nači...Teqila city
Prvobitno napisano od slonce onda pedro francisko rodrigez...vlasnik javne kuce Pa mi nemamo, da prostis, te sto radu u javnu kutju
Prvobitno napisano od Aknesaj Ih,kaki si mi pametan...nači...Teqila city Pa ako vam se ne vidja..izabirajte. vi
Prvobitno napisano od nevidljiv Pa ako vam se ne vidja..izabirajte. vi Pa ko je rekao da mi se ne svidja??...svidja bre...
Pa eto ondak...i to resheno..
Prvobitno napisano od Aknesaj Pa mi nemamo, da prostis, te sto radu u javnu kutju cini mi se da je ova serija bez hepi enda
Prvobitno napisano od slonce cini mi se da je ova serija bez hepi enda Ih..ima da budi happe enda koliko os' !
Prvobitno napisano od slonce cini mi se da je ova serija bez hepi enda :raz_067:...ima,ima...samo moras bar malo na pocetku da se pravis fin
Prvobitno napisano od Zaga šerifu mora da nadenemo ime,breeeee.... Chek dok se prvo krstim..pa imamo popa..
Prvobitno napisano od Aknesaj Pa mi nemamo, da prostis, te sto radu u javnu kutju Evo ja ću da odglumim.
Prvobitno napisano od Francuska sobarica Evo ja ću da odglumim. bas bih voleo da vidim tvoju glumu
A imaš li ti neku ulogu?
Prvobitno napisano od Zaga ova već dogovara honorar iza zatvorenih vrata,jedan na jedan...nije fer... Ma kakvi fer... to čim čulo da će se proslavimo odma' zove da mi kaže koliki je njegov... deo
Prvobitno napisano od nevidljiv Chek dok se prvo krstim..pa imamo popa.. Ansinito krštavam te u Ime oca sina i duha svetoga...amin :pop:
Prvobitno napisano od Aknesaj Samo smisli ime....ajde,vrni nam se...i nemoj da te taj da prostis zaebe Prvobitno napisano od Zaga ona ti je najbolja drugarica,jel?????...a da se zove čikikita...???? Kako koje ime... pa Lolita Lolita čikita
Prvobitno napisano od G Nećeš, jer neću da te ispovedim jedno 18 epizoda Neću ja ni imati vremena za ispoves. Moja će smrt biti iznenadna i tragična.
VeÄnost je Äista sadaÅ¡njost.
Pravila foruma