Prvobitno napisano od
mihaela
Ljudi,ne znam da li imate ovaj problem,ali ja izludih zbog toga.Nikako ne mogu da svoje goste dovedem u red.Naime,cesto mi se desava da planiram nesto sa muzem ili ne planiramo,samo smo u kuci,lezimo,gledamo TV,kuca u haosu jer ne ocekujem nikoga a bilo mi bas mrsko da sredjujem.Uposto zivim sa njegovim roditeljima(mi smo na spratu,zajednicki ulaz),samo odjednom vrata se otvaraju,cesto bez kucanja,i gle-stigli gosti!Ustajem,ma skacem sa kreveta,ne znam da li da raspremim krevet da imaju gdje sjesti ili da ih sutnem nogom u dupe,da lete do svoje kuce!Onako ljuta ne mogu kao covjek da pricam sa njima,samo sjedim i od bijesa ne mogu da progovorim.Obavezno im kazem kada krenu "sledeci put,MOLIM VAS,recite kada budete htjeli doci,znate eto nismo bas cesto u kuci,i kada jesmo,nekada nam bas nestane soka,kafe,pa eto recite da znamo da se ne brukamo"(lupam,ne znam sta bih rekla a da ne zvuci odvratno,da ih ne uvrijedi,a da shvate)."Znate,imamo svi telefone,pa najavite se."A oni me blijedo gledaju,i sledeci put opet-nenajavljeni.Recite mi,ali iskreno,kako vi rjesavate ovaj problem,ako ga uopste imate?