ma kakvi argumenti..
ma kakvi argumenti..
Sta me pratis po temama?
Pa kako nego argumentovano, 'ajde sada ozbiljno.
Ako je neargumentovano to nije onda rasprava nego dranje
A koji ce mi moj neki koji se dere meni treba neko ko ume da se verbalizuje ... i da odradjuje, al' to je neka druga tema
Rasprava je argumentovana, svađa je dranje.
Večnost je čista sadašnjost.
Pa cu, bolje da te prati po temama nego po mracnim hodnicima... mislim po tebe...
Mojne se izvinjavas nego odgOvori
evo još jednom izvini..
Večnost je čista sadašnjost.
ja se ne svadjam..vodim dugacke monologe,koje moj muz kao slusa sa smeskom,bog zna na sta misli u tom trenutku,uglavnom ne slusa me uopste.jednom sam ,probe radi,ubacila primedbu o zvezdi,iako je vatreni partizanovac,i dalje je klimao glavom i smeskao se..uglavnom ja sam tad pocela da se smejem i tako se zavrsila svadja..umem brzo da planem i brzo da se smirim,on to zna i ne shvata ozbiljno ono sto u tim trenutcima kazem..mozda i bolje..
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo
Ne volim svađe,ma kako ponekad znaju da budu konstruktivne i pokažu ono što se inače brižljivo skriva..mogu da budu pokretač ali zaista samo ponekad ..jer ništa ne siječe glavu kao riječ koju izgovorimo ..ona još godinama odjekuje ma kako se ponašamo..
Pre sam za neke argumentovane rasprave ali se one često pretvore u svađu , uticajem nervoze ,nekih jakih emocija ili prosto nedostatkom argumenata...Taj nedostatak se nekad nadoknađuje tehnikom "napad najbolja odbrana ", hvatanje na galamu...
Obično se tek kasnije razmisli o tome što se kaže u besu...Ne volim da se svađam i nikako mi nije važduh čistiji i lepši posle nje, baš naprotiv...Pre će da me košta zdravlja nego što će biti pola zdravlja.
Vikom i galamom se ne postiže ništa..posebno treba izbjegavati bilo kakvu raspravum,a kamoli svađu kad je druga strana bijesna,agresivna ili jednostavno"na kraj srca"..tad je najbolje ne reagovati,ne reći,zaustaviti se i sačekati..naravno,ukoliko to možemo
svađa jednog tijela,jednaka je svađi drugog tijela..istog su pravca a različitog smjera
joooj,sto sam ja nesto zla u poslednje vreme,bas se stidim..bas mi nesto prija da se isposvadjamo,pogotovo kad znam da zna da sam u pravu..pa ga sateram u cosak,pa kazem i sto mislim i sto ne mislim da mislim..pa se nadurim pride,pa se on posle mota oko mene i pita -da li sme da se obrati-,pa se ja kao neckam ,pa se pomirimo......vidim,vidim da to ne valja...