nemo samo da bidnesh ki eva ras
nemo samo da bidnesh ki eva ras
Šta je Eva radila?
chitam u net qururu izjavu da je na pichqu stavila katanac pre 30 godina...
I? Od tad se manje svađa ili više?
Svađa predstavlja nemoć ili nadmoć učesnika . Zavisi koliko je argumentacija jaka i oratorske (spisateljske) sposobnosti prisutne u toku iste. Uvek pokušavam da je manevrom izbegnem ali kad ne uspem onda...
Jok, svadje su samo dobre na forumima inace, zna se ko mora da cuti...doma
Ti?
nikada nisam bila u vezi u kojoj je svadja bila normalna i uobicajna stvar
ja se generalno i ne svadjam
mogu da razgovaram do besvesti o nekom problemu i da budem tolerantna preko svake mere, ali kad krene svadja, meni je to obicno kraj
i prijateljstva, i ljubavi, i poslovne saradnje
Tu je greška u prekomernoj toleranciji. Treba povući crtu na vreme.
Цврц!Зар постоје жене које не воле да се свађају?
Postoje, naravno. Jel ti to uvek pogrešne nalaziš?
nisam prepisla, uglavnom ne citam sta je ko pre mene pisao na nekoj temi, samo odgovorim...
stvarno sam takva, ne volim PRAVE svadje...volim neku tenziju koja postoji izmedju muskarca i zene, ali to je vise neki tizing...neko nadmudrivanje, uslovno receno svadja, ona vrsta madrazaja koja je pozitivna u vezi..ne volim da mi je sve ravno, daleko od toga...ali, ne volim svadju u njenoj negativnoj konotaciji, viku, nerazumevanje, nepopustanje, drzanje do svoga, ko pijan plota, narocito kad je rec o ozbiljnim zivotnim stvarima, ljubavi, braku porodici..tu priznajem samo razgovor, toleranciju i dogovor, ili dovidjenja na prijateljski nacin...
e tako.. mene i prekomernu toleranciju niko ne primećiva...:raz_012:
e, kojice..i ja sam nekada previse tolerantna prema ljudima i prema njihovim razlicitostima, meni je sve ok, i ako si gej, i ako si za milosevica, i ako si fufa, i sve...samo nemoj da zelis mene da ubedjujes u svoje stavove i necemo se nikada svadjati..al nekada pknem za takvu glupost, ko trogodisnje dete
o, boze
jel tibi, jel ti uvek ovako o ljudima lepo mislis, na nevidjeno?
Vidim ja daleko, samo to drugi ne vide al samo da nema zabune...nisam vidovit
Pa to ti pričam MV. Naravno da ćeš da pukneš kad si prekomerno tolerantna.
E onda kad budeš tolerantna taman onoliko koliko treba, biće bolje.
Al neću ja tu to da te ubeđujem. Eto i sama primećuješ da ta reč ''previše'', označava da je to više od tvojih mogučnosti.