e, vish, nikada nisam pomislila da je u tome mozda problem
lakse mi da okrivim druge i njihovu rigidnost, glupost, neinformisanost i netoleranciju, no moju prekomernu toleranciju
e, vish, nikada nisam pomislila da je u tome mozda problem
lakse mi da okrivim druge i njihovu rigidnost, glupost, neinformisanost i netoleranciju, no moju prekomernu toleranciju
nema pojma ovo sto si sad reko, sa ovim o cemu gore kvin i ja pricamo
ma mv ja ne citam mnogo al' kad mi deo neke konverzavcije zap'ane za oko i koji ima neku dubokosmislenost oma me nesh kopka da se proseravam ...'nako malkice
pa uzmi probiotik od ivancica, kazu da je super
salem se botice, samo ti udri, volim ja to..proseravanje
Nisam znao da je svadja tako zdrava sad mi kasno da ucim bas me lose vaspitali, a ja tolike decenije u zabludi ziveo
Svađa je razarujuća po um ... Treba je izbegavati dok god je to moguće ... A kad se više ne može izbeći onda je ne treba praktikovati jer je neefikasna i svodi se na jadnu razmenu uvredljivih argumenata ... Treba potražiti efikasnije načine za rešavanje potencijalnih sporova od svađe...
Svađa je bolesno stanje....
nije svima bolesno stanje
svadja je sasvim normalno, cak uzbudljivo i pozeljno, stanje za sve one koji ne umejui ne zele drugacije
Није толеранција кад неког наводно пушташ да чини шта му је воља и само посматраш докле ће.
То сам ја радила
Тиме се не решава ништа, мада, у таквим случајевима ни свађа не решава ништа.
И... увек се питам да ли грешим...
Да ли човек увек треба да заузда човека?
Или да га пусти...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
moze i vaqo...
http://mp3.xalo.vn/nghebaihat/282122...s-Artists.html