nemo samo da bidnesh ki eva ras![]()
nemo samo da bidnesh ki eva ras![]()
Šta je Eva radila?![]()
chitam u net qururu izjavu da je na pichqu stavila katanac pre 30 godina...![]()
I? Od tad se manje svađa ili više?![]()
Svađa predstavlja nemoć ili nadmoć učesnika . Zavisi koliko je argumentacija jaka i oratorske (spisateljske) sposobnosti prisutne u toku iste. Uvek pokušavam da je manevrom izbegnem ali kad ne uspem onda...
Jok, svadje su samo dobre na forumimainace, zna se ko mora da cuti...doma
![]()
Ti?![]()
nikada nisam bila u vezi u kojoj je svadja bila normalna i uobicajna stvar
ja se generalno i ne svadjam
mogu da razgovaram do besvesti o nekom problemu i da budem tolerantna preko svake mere, ali kad krene svadja, meni je to obicno kraj
i prijateljstva, i ljubavi, i poslovne saradnje
Tu je greška u prekomernoj toleranciji. Treba povući crtu na vreme.
Цврц!Зар постоје жене које не воле да се свађају?
Postoje, naravno. Jel ti to uvek pogrešne nalaziš?![]()
nisam prepisla, uglavnom ne citam sta je ko pre mene pisao na nekoj temi, samo odgovorim...
stvarno sam takva, ne volim PRAVE svadje...volim neku tenziju koja postoji izmedju muskarca i zene, ali to je vise neki tizing...neko nadmudrivanje, uslovno receno svadja, ona vrsta madrazaja koja je pozitivna u vezi..ne volim da mi je sve ravno, daleko od toga...ali, ne volim svadju u njenoj negativnoj konotaciji, viku, nerazumevanje, nepopustanje, drzanje do svoga, ko pijan plota, narocito kad je rec o ozbiljnim zivotnim stvarima, ljubavi, braku porodici..tu priznajem samo razgovor, toleranciju i dogovor, ili dovidjenja na prijateljski nacin...
e tako.. mene i prekomernu toleranciju niko ne primećiva...:raz_012:
e, kojice..i ja sam nekada previse tolerantna prema ljudima i prema njihovim razlicitostima, meni je sve ok, i ako si gej, i ako si za milosevica, i ako si fufa, i sve...samo nemoj da zelis mene da ubedjujes u svoje stavove i necemo se nikada svadjati..al nekada pknem za takvu glupost, ko trogodisnje dete![]()
o, boze
jel tibi, jel ti uvek ovako o ljudima lepo mislis, na nevidjeno?![]()
Vidim ja daleko, samo to drugi ne videal samo da nema zabune...nisam vidovit
![]()
Pa to ti pričam MV. Naravno da ćeš da pukneš kad si prekomerno tolerantna.
E onda kad budeš tolerantna taman onoliko koliko treba, biće bolje.
Al neću ja tu to da te ubeđujem. Eto i sama primećuješ da ta reč ''previše'', označava da je to više od tvojih mogučnosti.