e pa vidi, morala sam.. toliko se uplašijo da ću se ja zaljubiti i patiti,
da sam morala da mu pokažem ko je njanjav..
e pa vidi, morala sam.. toliko se uplašijo da ću se ja zaljubiti i patiti,
da sam morala da mu pokažem ko je njanjav..
Večnost je čista sadašnjost.
I dalje tvrdim da su svi ovi M/Z odnosi usko povezani sa promilima alkohola u krvi...
Ima ih svakako... al to su oni nesrecnici sto kad se otrezne nedeljom jos im se i svidi... Eto ja se svaki vikend zenim i svake nedelje u rano popodne kad dodjem sebi na smrt se upudim i tako do sledeceg vikenda...
Sitan to miraz... nista bez kombajna (ostala masinerija se podrazumeva), stada ovaca 30+ komada, 20+ 'ektara i minumum mecka u garazi (i to se podrazumeva da ista sluzi samo za odlazak na vasar eventualno neku zavetinu i na familijarna slavlja), a za svaki dan makar 306 dva il tri komada cisto da se ne guramo...
Vidi stvarno sam to napisala...:raz_067:
Večnost je čista sadašnjost.
Ljudi su postali previse sebicni i usresredjeni samo i iskljucivo na svoje potrebe.Niko ne zeli da se odrekne svog konfora time sto ce trebati da zivi s nekim i da mu na neki nacin ustupi deo svog prostora.Postali smo previse samozivi i smatramo da je to normalno.
Seks nikada nije samo telesno jer je pokretac za tako nesto strast koja je jaka emocija.
Nisam nikada birala,jedostavno sam pustala da se desi...Ovo ili ono...
pa, kres sema ne mora da donosi iskljucivo telesno zadovoljstvo
zavisi kakva je
meni je kres sema podrazumevala da ima obostranih osecanja, izlazaka, razgovora, fenomenalnog sexa, ali se nismo bili "obavezali" na vernost jedno drugome, sto klasicna veza nekako podrazumeva...hocu reci da sma uzivala na sve moguce nacine sa njim, ne samo telesno...meni nikada ne moze nesto da bude samo telesno, jer mi sve krece iz glave i srca, pa i zelja za kres semom..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Сад сам се сетила како су људима усељавали странце у кућу јер су имали вишак стамбеног простора.
Људи су у суштини исти. Имају исте жеље и потребе. Разлика је у томе што сад лакше могу да их остваре него пре двадесетак година.
Друштвене норме су се промениле. Није нам то неки ванземаљац наметнуо, него опет људи, јер им тако одговара.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.