Pa dobro bre Say, ne raste ta ljubav na drvetu, pa da ju uzbereš kad ti zatreba...
Pa dobro bre Say, ne raste ta ljubav na drvetu, pa da ju uzbereš kad ti zatreba...
Večnost je čista sadašnjost.
Па добро, сазнали смо да ти не можеш тако, то је јасно.
Али... видиш, постоје и другачији људи, са другачијим искуствима.
Може се провести живот у осуди других и другачијих који нису по нашој мери.
Многе ствари нам могу бити незамисливе, али, ако нас већ занима зашто је то тако, треба се потрудити па разумети.
Није све онако како се чини на први поглед.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Raste uz pritku ko paradaJz
Naravno da ne raste!
Ali...
Imam jasne stavove, jasno znam na sta pristajem a na sta ne!
Danas kada vecina tako funkcionise, u 30 i 30 i nekoj je sama, razvedena itd!
Za sve je potrebno vreme, strpljenje, upoznavanje tolerancija bla bla!
Tezi se drugim stvarima pa se nema vremena za to
Nikoga ja ne osudjujem, daleko od toga, stvar je slobodne volje, izbora itd.
Nekada se nadjes u situaciji koja nije zavisila od tebe, ali je ispala neocekivano i lose, po nas same, i onda se neko pribegava takvim resenjima.
Stvar izbora
Ja zato i pitam zasto je to tako, sta ljude navodi na to, konkretno, kakve su to situacije, zasto se time zadovoljavaju?
da, tebi je porazavajuce. ali postoje ljudi kojima nije porazavajuce. jednostavno imaju drugaciji pogled na zivot od tebe, drugacije stavove i na kraju drugacije vredonosne sisteme. ne traze svi dublji kontakt niti treba svakom dublji kontakt. to ne aludira na bilo kakvu nesposobnost nego na samu zelju. licno, ne vidim nikakav problem u kres semama. stavise i pozeljne su s vremena na vreme. jednostavno zadovoljavanje nagona bez ikakvih sporednih, i tada nebitnih, zajebavancija.
vole te lopovi!
Па ево, рекох ти.
Бар ови које ја познајем.
Али, то су ипак људи који су много прошли, свашта видели и доживели.
Који су се уморили од свега што си навела
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ha, takvi ljudi se prosto pogube u svom nekom svetu i nezadovoljstvu, promasajima i losim izborima, nazovi kako god oces!
Ja sam nepopravljivi optimista, a i suvise sam mlada za tako teske teme, samo mi pala misao pa reko da zvrcnem
Nikad mi nije losa namera a jos manje da osudim nekog
Pa ja sad ne znam što vičeš. Eto ja nikad nisam pristala na spontani seksualni
odnos sa najboljim drugim.. pa ne vičem..
Ja već objasnih da lakšeg načina nema. (to je bilo onomad kad si me pitala što
to pričam) I razumem da si ti na nekoga zbog nečega ljuta i da misliš da je
njemu tako lakše, ali probaj da sagledaš to iz drugog ugla.
Eto ti si takva kakva jesi i tražiš osobu koja ti odgovara, a šta ostali rade nek
rade. Što bi se ti brinula zbog toga?
vole te lopovi!
ma super tekma nego...pri upoznavanju selekcija se vrsi na osnovu fizickih karakteristika ili vizuelne percepcije istih jedne od osoba,sto ce reci svako je povrsan na svoj nacin,dileme nema.
kompatibilnost meri se arshinima duha vremena,jer svaki covek proizvod je svog vremena.nepotrebno je zalaziti u geografske i ostale raznine,dovoljno je zapitati za osnovne,da ne kazem animalne,potrebe.kreacija bilo cega zahteva mnogo toga...vreme,strpljenje,itd...ali zahteva i eliminaciju bitnog faktora-straha,od ovog,onog,cega vec.primera radi...osoba koja je iz braka izasla samo sa jednom putnom torbom prljavog vesha sa podozrenjem gleda na sve.spasimo se nesigurnosti sebe samih ne bi li imali sta vishe.
Nisam ni ja
Ne vicem i ne brinem, briga me sta drugi rade sve do trenutka dok mene to ne ugrozi, na bilokoji nacin.
Sa druge strane, samo sam zelela da znam koji su motivi i zasto se ljudi toliko otudjuju, nista vise.
A i saznala sam nesto sto me je jako pogodilo, pa navelo na takvo razmisljanje, no nije bitno i nije to tema!
Bez ljutnje molim!
Koliko ljudi toliko i situacija!
U svakom slucaju, tezim da sebe ne dovodim u takve situacije, nisam tip koji se tek tako prepusta bilo cemu, a sa druge strane, samo posmatram okolinu i zakljucujem.
A valjda i ja odrastam pa se prosto nalazim nekad u takvim situacijama da i do toga mora da dodje, ili ne mora, stvar izbora!
Eto znala sam.
Neću da se ljutim. Ipak je ovo samo forum, pa ne možeš da me biješ.
Al najbolje bi bilo da sa tom osobom porazgovaraš ako želiš da saznaš pravi razlog.
Neko je takav zbog nečega što se desilo u ranom detinjstvu, neko zbog kasnijih loših
iskustava, neko mora da se posveti nekom prečem, pa je zasovoljavanje keksualnih
potreba stavio na poslednje mesto i tako.. svi smo različiti...